კულინარია

დესერტი მარწყვის ჯემით

№14

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 19.04

დესერტი მარწვის ჯემით
დაკოპირებულია

საჭირო ინგრედიენტები: 

🔸 100 გრამი შაქარი

🔸 20 გრამი სიმინდის სახამებელი

🔸 3 კვერცხი, 250 მილილიტრი რძე

🔸 2 სადილის კოვზი მარწყვის ჯემი.

მომზადების წესი 👩‍🍳

კვერცხის გულები ათქვიფეთ შაქართან ერთად. დაუმატეთ სიმინდის სახამებელი და დაასხით მდუღარე რძე. დადგით გაზზე და სწრაფი მორევით მიიყვანეთ ადუღებამდე, შემდეგ კი გააცივეთ. ცივ კრემს შეათქვიფეთ მარწყვის ჯემი და გადაიტანეთ ლამაზ ჭიქებში.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №18

5-11 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

საინტერესო ფაქტები

ეს საინტერესოა