კულინარია

დაკეპილი თევზის კატლეტი

№32

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 17.08, 2021 წელი

დაკეპილი თევზის კატლეტი
დაკოპირებულია

„თბილისელები“ უგემრიელესი დაკეპილი თევზის კატლეტის მომზადებას გასწავლით.

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:


🔸 300 გრა­მი თე­ვ­ზ­ის ფი­ლე

🔸 ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი ყა­ბ­ა­ყი

🔸 ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი თა­ვი ხა­ხ­ვი, ნიორი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი სო­ი­ის სო­უსი

🔸 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი არ­ა­ჟ­ა­ნი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ფქვი­ლი, 1 კვე­რ­ც­ხი

🔸 20 გრა­მი ბე­კ­ო­ნი

🔸 ცო­ტა ცხა­რე წი­წ­ა­კა, კა­მა.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

და­ა­ქ­უ­ც­მ­ა­ც­ეთ თე­ვ­ზ­ის ფი­ლე, მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ თა­ს­ში, მო­ა­ს­ხ­ით სო­ი­ის სო­უ­სი, აუ­რ­ი­ეთ და გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ 30 წუ­თი.

ყა­ბ­ა­ყი გა­თ­ა­ლ­ეთ. და­ჭ­ე­რ­ით მო­მ­ც­რო კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად. ხა­ხ­ვი და ნი­ო­რი და­ა­ქ­უ­ც­მ­ა­ც­ეთ და მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ თევზს. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ კვე­რ­ც­ხი, არ­ა­ჟ­ა­ნი, ფქვი­ლი, წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი კა­მა და და­ქ­უ­ც­მ­ა­ც­ე­ბ­უ­ლი ბე­კ­ო­ნი. აუ­რ­ი­ეთ ძა­ლ­ი­ან კა­რ­გ­ად. უყ­ა­ვ­ით წი­თ­ე­ლი, ცხა­რე წი­წ­ა­კა. ის­ევ აუ­რ­ი­ეთ. სვე­ლი ხე­ლ­ე­ბ­ით გა­ა­კ­ე­თ­ეთ მო­მ­ც­რო ზო­მ­ის კა­ტ­ლ­ე­ტ­ე­ბი და შე­ბ­რ­ა­წ­ეთ ზე­თ­ი­ან ტა­ფ­ა­ზე ორ­ი­ვე მხრი­დ­ან.

გემრიელად მიირთვით!

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №24

16–22 ივნისი

კვირის ყველაზე კითხვადი

საინტერესო ფაქტები

ეს საინტერესოა