დაკეპილი თევზის კატლეტი
ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 17.08, 2021 წელი

„თბილისელები“ უგემრიელესი დაკეპილი თევზის კატლეტის მომზადებას გასწავლით.
საჭირო ინგრედიენტები:
🔸 300 გრამი თევზის ფილე
🔸 ნახევარი ყაბაყი
🔸 ნახევარი თავი ხახვი, ნიორი, 2 სადილის კოვზი სოიის სოუსი
🔸 2 სადილის კოვზი არაჟანი, 2 სადილის კოვზი ფქვილი, 1 კვერცხი
🔸 20 გრამი ბეკონი
🔸 ცოტა ცხარე წიწაკა, კამა.
მომზადების წესი 👩🍳
დააქუცმაცეთ თევზის ფილე, მოათავსეთ თასში, მოასხით სოიის სოუსი, აურიეთ და გააჩერეთ 30 წუთი.
ყაბაყი გათალეთ. დაჭერით მომცრო კუბიკებად. ხახვი და ნიორი დააქუცმაცეთ და მოაყარეთ თევზს. დაუმატეთ კვერცხი, არაჟანი, ფქვილი, წვრილად დაჭრილი კამა და დაქუცმაცებული ბეკონი. აურიეთ ძალიან კარგად. უყავით წითელი, ცხარე წიწაკა. ისევ აურიეთ. სველი ხელებით გააკეთეთ მომცრო ზომის კატლეტები და შებრაწეთ ზეთიან ტაფაზე ორივე მხრიდან.
გემრიელად მიირთვით!
სიახლეები ამავე კატეგორიიდან