კულინარია

ჭარხლის სალათა ნივრით (სამარხვო)

№26

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 08.07, 2022 წელი

ჭარხლის სალათა
დაკოპირებულია

გემრიელი სამარხვო სალათის რეცეპტი ,,თბილისელებისგან" 👇

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:

🔸 2 ცა­ლი სა­შ­უ­ა­ლო ზო­მ­ის ჭა­რ­ხ­ა­ლი

🔸 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი

🔸 4 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი

🔸 4 კბი­ლი ნი­ო­რი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ნი­გ­ო­ზი

🔸 3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ტო­მ­ა­ტი

🔸 1 ჩა­ის კო­ვ­ზი ხმე­ლი სუ­ნ­ე­ლი, 1 ჩა­ის კო­ვ­ზი კო­რ­ი­ა­ნ­დ­რი

🔸 ქო­ნ­დ­ა­რი, ცო­ტა შა­ქ­ა­რი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი, მა­რ­ი­ლი

🔸 წი­თ­ე­ლი ცხა­რე წი­წ­ა­კა – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

ხა­ხ­ვი გა­ა­რ­ჩ­ი­ეთ. და­ჭ­ე­რ­ით ძა­ლ­ი­ან თხლად და წვრი­ლ­ად. სქე­ლ­ძ­ი­რ­ი­ანი ტა­ფა და­დ­გ­ით ცე­ც­ხ­ლ­ზე, და­ა­ს­ხ­ით ზე­თი და მო­შ­უ­შ­ეთ ხა­ხ­ვი. ჭა­რ­ხ­ა­ლი გა­ხ­ე­ხ­ეთ წვრი­ლ­ად, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ხახვს და მო­შ­უ­შ­ეთ ერ­თ­ად 15 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ტო­მ­ა­ტი, ხმე­ლი სუ­ნ­ე­ლი, კო­რ­ი­ა­ნ­დ­რი, ქო­ნ­დ­ა­რი, კა­რ­გ­ად აუ­რ­ი­ეთ და 5 წუ­თი კი­დ­ევ შუ­შ­ეთ. ნი­ო­რი გა­ს­რ­ი­ს­ეთ. შე­უ­რ­ი­ეთ ჭა­რ­ხ­ა­ლს და გა­დ­მ­ო­დ­გ­ით გა­ზ­ქ­უ­რ­ი­დ­ან. აც­ა­დ­ეთ, სა­ნ­ამ კა­რ­გ­ად არ გა­ც­ი­ვ­დ­ე­ბა. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ და­ნ­ა­ყ­ი­ლი ნი­გ­ო­ზი, წიწაკა, მა­რ­ი­ლი, შაქარი, პილპილი და აუ­რ­ი­ეთ.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №18

29 აპრილი - 5 მაისი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი