კულინარია

ბრინჯი მწვანე ბარდით (სამარხვო)

№27

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 14.07, 2021 წელი

ბრინჯი მწვანე ბარდით
დაკოპირებულია

მარტივად მოსამზადებელი, მსუბუქი და ნოყიერი კერძი „თბილისელებისგან“.

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:

🔸200 გრა­მი ბრი­ნ­ჯი

🔸 4 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი სო­ი­ის სო­უ­სი

🔸 100 გრა­მი მწვა­ნე ბა­რ­და

🔸 1 ცა­ლი მწვა­ნე ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა

🔸 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი

🔸 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი

🔸 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი კუ­ნ­ჯ­უ­ტი,

🔸 ცხე­ლი წყა­ლი

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი:

👉 ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა და­ჭ­ე­რ­ით მო­მ­ც­რო კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად

👉 წვრი­ლ­ად და­ჭ­ე­რ­ით ხა­ხ­ვი და მო­შ­უ­შ­ეთ ზე­თ­ში. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ წი­წ­ა­კა, ცო­ტა ხნის შე­მ­დ­ეგ – ბა­რ­და და გა­ნ­ა­გ­რ­ძ­ეთ მო­შ­უ­შ­ვა

👉 მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ გა­რ­ე­ც­ხ­ი­ლი ბრი­ნ­ჯი. მო­ა­ს­ხ­ით სო­ი­ის სო­უ­სი, აუ­რ­ი­ეთ და და­ა­ს­ხ­ით ცხე­ლი წყა­ლი იმ­დ­ე­ნი, რომ ბრი­ნ­ჯი ერ­თი სა­ნ­ტ­ი­მ­ე­ტ­რ­ის სი­მ­ა­ღ­ლ­ე­ზე და­ი­ფ­ა­რ­ოს

👉 ად­უ­ღ­ეთ თა­ვ­დ­ა­ხ­უ­რ­უ­ლი და­ბ­ალ ცე­ც­ხ­ლ­ზე 15 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. მზა კე­რ­ძი გა­დ­მ­ო­ი­ღ­ეთ ლა­ნ­გ­ა­რ­ზე და მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ კუ­ნ­ჯ­უ­ტი

აუ­რ­ი­ეთ და მზად არ­ის.

გემრიელად მიირთვით!

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №47

3–9 ოქტომბერი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ჰოროსკოპი

კვირის პროგნოზი  24-30 ნოემბერი