კულინარია

ბოსტნეულის რაგუ (სამარხვო)

№11

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 23.03, 2022 წელი

ბოსტნეულის რაგუ
დაკოპირებულია

გემრიელი სამარხვო კერძის რეცეპტი ,,თბილისელებისგან" 👇

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:

🔸 ერ­თი ჭი­ქა მო­ხ­ა­რ­შ­უ­ლი თე­თ­რი მუ­ხ­უ­დო

🔸 1 ცა­ლი მო­ზ­რ­დ­ი­ლი ბა­დ­რ­ი­ჯ­ა­ნი

🔸 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 1 ცა­ლი ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა, 1 ცა­ლი სტა­ფ­ი­ლო

🔸 4 კბი­ლი ნი­ო­რი, ცო­ტა ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში, ცო­ტა მწვა­ნე ხა­ხ­ვი

🔸 3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი, 2 ჩა­ის კო­ვ­ზი და­ფ­ქ­უ­ლი კო­წ­ა­ხ­უ­რი, მა­რ­ი­ლი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

გა­ი­თ­ვ­ა­ლ­ი­ს­წ­ი­ნ­ეთ – მუ­ხ­უ­დ­ოს დი­დი დრო და­ს­ჭ­ი­რ­დ­ე­ბა მო­ს­ა­ხ­ა­რ­შ­ად, ამ­ი­ტ­ომ წი­ნ­ა­ს­წ­არ და­ა­ლ­ბ­ეთ ცივ წყა­ლ­ში, და­ა­ხ­ლ­ო­ე­ბ­ით, 14 სა­ა­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. შე­მ­დ­ეგ გა­დ­ა­წ­უ­რ­ეთ და 2-2,5 სა­ა­თი ხა­რ­შ­ეთ. ხა­ხ­ვი და ნი­ო­რი და­ჭ­ე­რ­ით ძა­ლ­ი­ან წვრი­ლ­ად და ზე­თ­ში მო­შ­უ­შ­ეთ. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი სტა­ფ­ი­ლო, 2-3 წუ­თი კი­დ­ევ შუ­შ­ეთ, შე­მ­დ­ეგ კი შე­უ­რ­ი­ეთ კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა. ბა­დ­რ­ი­ჯ­ა­ნი გა­რ­ე­ც­ხ­ეთ კა­ნ­ი­ა­ნ­ად. და­ჭ­ე­რ­ით მო­მ­ც­რო კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად და და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლს. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მუ­ხ­უ­დო და აუ­რ­ი­ეთ. შუ­შ­ეთ 3-5 წუ­თი. აუ­რ­ი­ეთ. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ და­ფ­ქ­უ­ლი კო­წ­ა­ხ­უ­რი და წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი მწვა­ნ­ი­ლი. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ მა­რ­ი­ლი გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით, აუ­რ­ი­ეთ და მზად არ­ის.

გემრიელად მიირთვით!

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №52

23-29 დეკემბერი

კვირის ყველაზე კითხვადი

საინტერესო ფაქტები

ეს საინტერესოა