კულინარია

ბოსტნეული პიკანტური სოუსით (სა­მ­ა­რ­ხ­ვო)

№11

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 24.03, 2021 წელი

ბოსტნეული სოუსით
დაკოპირებულია

ბოსტნეულის სმარხვო კერძი ,,თბილისელებისგან" 👇

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 1 ცა­ლი ბა­დ­რ­ი­ჯ­ა­ნი, 1 ცა­ლი ყა­ბ­ა­ყი, 1 ცა­ლი ნი­ა­ხ­უ­რ­ის ძი­რი, 6 ცა­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი ჩე­რი, 250 გრა­მი წვრი­ლი სო­კო, 4 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი, ცო­ტა ქი­ნ­ძი, 3 კბი­ლი ნი­ო­რი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ძმა­რი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი სო­ი­ის სო­უ­სი, ცო­ტა თა­ფ­ლი, ცო­ტა მშრა­ლი ქო­ნ­დ­ა­რი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ყა­ბ­ა­ყი და ბა­დ­რ­ი­ჯ­ა­ნი გა­რ­ე­ც­ხ­ეთ, შე­ა­შ­რ­ეთ და გა­თ­ა­ლ­ეთ. შე­მ­დ­ეგ და­ჭ­ე­რ­ით მო­მ­ც­რო კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად. და­ა­ქ­უ­ც­მ­ა­ც­ეთ ნი­ა­ხ­უ­რ­ის ძი­რი. მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ თა­ვ­დ­ა­ხ­უ­რ­ულ ტა­ფ­ა­ში და­ბ­ალ ცე­ც­ხ­ლ­ზე და ჩა­შ­უ­შ­ეთ. ცა­ლ­კე ძა­ლ­ი­ან ცხელ ტა­ფ­ა­ზე, ზე­თ­ში მო­ხ­რ­ა­კ­ეთ სო­კო.

სო­უ­ს­ი­ს­თ­ვ­ის თა­ს­ში ერ­თ­მ­ა­ნ­ე­თ­ში შე­უ­რ­ი­ეთ სო­ი­ის სო­უ­სი, ძმარი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი, ძმა­რი და ცო­ტა თა­ფ­ლი. აუ­რ­ი­ეთ კა­რ­გ­ად. სო­კო ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლს. აუ­რ­ი­ეთ და ცხე­ლ­ს­ვე მო­ა­ს­ხ­ით სო­უ­სი. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი მწვა­ნ­ი­ლი და შუ­ა­ში გა­ჭ­რ­ი­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი ჩე­რი. ცი­ვი კი­დ­ევ უფ­რო გე­მ­რ­ი­ე­ლ­ია.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №16

21–27 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

საინტერესო ფაქტები

ეს საინტერესოა