კულინარია

ბლინის ხვეულა მარშმელოუთი

№34

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 31.08

ბლინის ხვეულა
დაკოპირებულია

გემრიელი დესერტის რეცეპტი "თბილისელებისგან"👇

საჭირო ინგრედიენტები:

🔸 1 კვერცხი

🔸 2 ჭიქა რძე

🔸 1 ჭიქა ფქვილი

🔸 ცოტა მარილი, ცოტა შაქარი

🔸 100 გრამი მარშმელოუ

🔸 200 მილილიტრი ნაღები, ზეთი.

მომზადების წესი 👩‍🍳

კვერცხი კარგად ათქვიფეთ, შეურიეთ შაქარი, რძე, მარილი და ფქვილი. ტაფაზე შეათბეთ ზეთი და დაასხით ცომის ნახევარი. გამოაცხვეთ ორი ბლინი ორივე მხრიდან. მარშმელოუ ჩაყარეთ თასში. ნაღები გაადნეთ და გააცხელეთ. დაასხით მარშმელოუს და ათქვიფეთ მიქსერით. გააცივეთ ოთახის ტემპერატურაზე, წაუსვით ბლინებს და გადაახვიეთ. მოათავსეთ მაცივარში 1 საათის განმავლობაში. შეგიძლიათ, მოასხათ გამდნარი შოკოლადი.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №37

9-16 სექტემბერი

კვირის ყველაზე კითხვადი

საინტერესო ფაქტები

ეს საინტერესოა