კულინარია

ბეკონი ყველისა და სოკოს სოუსში

№39

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 03.10, 2022 წელი

ბეკონი ყველისა და სოკოს
სოუსში
დაკოპირებულია

გემრიელი კერძის რეცეპტი ,,თბილისელებისგან" 👇

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:

🔸 170 გრა­მი სა­ქ­ო­ნ­ლ­ის ხო­რ­ც­ის ბე­კ­ო­ნი

🔸 100 გრა­მი ქა­თ­მ­ის ფი­ლე

🔸 90 გრა­მი მდნა­რი ყვე­ლი

🔸 20 გრა­მი კა­რ­ა­ქი

🔸 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი

🔸 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი

🔸 7 ცა­ლი ქა­მა სო­კო

🔸 200 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი კუ­ბ­ი­კ­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნი ან მდუ­ღ­ა­რე წყა­ლი

🔸 მა­რ­ი­ლი

🔸 სუ­ნ­ე­ლი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

ბე­კ­ო­ნი და­ჭ­ე­რ­ით კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად, ქა­მა სო­კო – ფი­რ­ფ­ი­ტ­ე­ბ­ად, ხა­ხ­ვი – თხელ ნა­ხ­ე­ვ­არრგო­ლ­ე­ბ­ად. ცხელ ტა­ფ­ა­ზე და­ა­ს­ხ­ით 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი. მო­შ­უ­შ­ეთ ბე­კ­ო­ნი. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ხა­ხ­ვი და ერ­თ­ად შე­ა­წ­ი­თ­ლ­ეთ. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ქა­თ­მ­ის ფი­ლე და და­ბ­რ­ა­წ­ეთ. ცა­ლ­კე თა­ს­ში ჩა­ა­ს­ხ­ით ბუ­ლ­ი­ო­ნი ან წყა­ლი. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი სო­კო და ყვე­ლი. და­ა­ბ­ლ­ე­ნ­დ­ე­რ­ეთ. მო­ა­ს­ხ­ით ეს სო­უ­სი ტა­ფ­ა­ში მო­შ­უ­შ­ულ ბე­კ­ო­ნს და ფი­ლ­ეს, ად­უ­ღ­ეთ 10 წუ­თი. ბო­ლ­ოს ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ კა­რ­ა­ქი, მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი, სუ­ნ­ე­ლი, აუ­რ­ი­ეთ და მზად არ­ის.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №18

5-11 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

საინტერესო ფაქტები

ეს საინტერესოა