კულინარია

ბანანის ბლინები

№30

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 07.08

ბანანის ბლინები
დაკოპირებულია

უგემრიელესი დესერტის რეცეპტი „თბილისელებისგან“.

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:

🔸 2 ცა­ლი მწი­ფე ბა­ნ­ა­ნი

🔸 1 ჭი­ქა ფქვი­ლი

🔸 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი შა­ქ­ა­რი

🔸 1 ჩა­ის კო­ვ­ზი გა­მ­ა­ფ­ხ­ვ­ი­ე­რ­ე­ბ­ე­ლი

🔸 მე­ო­თ­ხ­ე­დი ჩა­ის კო­ვ­ზი მა­რ­ი­ლი

🔸 1 ჩა­ის კო­ვ­ზი და­ფ­ქ­უ­ლი და­რ­ი­ჩ­ი­ნი

🔸 1 კვე­რ­ც­ხი, 1 ჭი­ქა რძე

🔸 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი მცე­ნ­ა­რ­ე­უ­ლი ზე­თი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

გა­ფ­ც­ქ­ვ­ე­ნ­ით ბა­ნ­ა­ნ­ე­ბი და ჩა­ჭ­ყ­ლ­ი­ტ­ეთ თა­ს­ში. ცა­ლ­კე თა­ს­ში ერ­თად მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ფქვი­ლი, შა­ქ­ა­რი, გა­მ­ა­ფ­ხ­ვ­ი­ე­რ­ე­ბ­ე­ლი და მა­რ­ი­ლი. ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ და­რ­ი­ჩ­ი­ნ­იც და კა­რ­გ­ად აუ­რ­ი­ეთ. დი­დი ზო­მ­ის თა­ს­ში ჩა­ტ­ე­ხ­ეთ კვე­რ­ც­ხი. ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ რძე, მცე­ნ­ა­რ­ე­უ­ლი ზე­თი და და­ჭ­ყ­ლ­ე­ტ­ი­ლი ბა­ნ­ა­ნი. შე­უ­რ­ი­ეთ ერ­თ­მ­ა­ნ­ე­თს და ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ ფქვი­ლ­ის მა­ს­აც. სა­შ­უ­ა­ლო ცე­ც­ხ­ლ­ზე გა­ა­ც­ხ­ე­ლ­ეთ ცხი­მ­ი­ა­ნი ტა­ფა და გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ ბლი­ნ­ე­ბი ორ­ი­ვე მხრი­დ­ან გა­ო­ქ­რ­ო­ს­ფ­ე­რ­ე­ბ­ა­მ­დე.

გემრიელად მიირთვით!

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №38

19-25 სექტემბერი

კვირის ყველაზე კითხვადი

მიხეილ ცაგარელი

კვირის პროგნოზი 19 – 25 სექტემბერი