კულინარია

ბადრიჯანში შემწვარი ბატკნის ხორცი

№9

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 10.03, 2022 წელი

ბადრიჯანში შემწვარი
ხორცი
დაკოპირებულია

ბადრიჯანში შემწვარი ბატკნის ხორცის რეცეპტი „თბილისელებისგან“.

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი:


🔸 1 კი­ლ­ო­გ­რ­ა­მი ბა­ტ­კ­ნ­ის ხო­რ­ცი

🔸 5 ცა­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი, 1,5 კი­ლო ბა­დ­რ­ი­ჯ­ა­ნი

🔸 ხმე­ლი ორ­ე­გ­ა­ნო, მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით, ცო­ტა ზე­თი.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

და­ჭ­ე­რ­ით ხო­რ­ცი ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად, მო­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი და გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ ცო­ტა ხნით. თი­თ­ო­ე­ულ ბა­დ­რ­ი­ჯ­ა­ნ­ზე გა­ა­კ­ე­თ­ეთ ღრმა გა­ნ­ი­ვი ჩა­ნ­ა­ჭ­რ­ე­ლი, ჩა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი და გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ რა­მ­დ­ე­ნ­ი­მე წუ­თ­ით. გა­მ­ო­ყ­ო­ფ­ი­ლი წვე­ნი გა­დ­ა­წ­უ­რ­ეთ. და­ჭ­ე­რ­ით პო­მ­ი­დ­ო­რი მრგვალ ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად. მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ბა­დ­რ­ი­ჯ­ნ­ის შუ­ა­გ­უ­ლ­ში ბა­ტ­კ­ნ­ის ხო­რ­ც­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბი და პო­მ­ი­დ­ო­რი, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ხმე­ლი ორ­ე­გ­ა­ნო, მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი. წა­უ­ს­ვ­ით გა­რ­ე­დ­ან ზე­თი. და­ა­ლ­ა­გ­ეთ სა­ც­ხ­ობ ფო­რ­მ­ა­ზე, მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ღუ­მ­ე­ლ­ში და შე­წ­ვ­ით 200 გრა­დ­უ­ს­ზე, და­ა­ხ­ლ­ო­ე­ბ­ით, 40 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში.


გემრიელად მიირთვით!

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №18

5-11 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

საინტერესო ფაქტები

ეს საინტერესოა