კულინარია

ატმის სალათა ავოკადოთი, ყველითა და თაფლით

№28

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 28.07

ატმის სალათა
დაკოპირებულია

„თბილისელები“ გასწავლით, როგორ მოამზადოთ ატმის სალათა ავოკადოთი, ყველითა და თაფლით.

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:

🔸 1 ცა­ლი ატ­ა­მი

🔸 1 ცა­ლი ავ­ო­კ­ა­დო

🔸 5 ცა­ლი სა­ლ­ა­თ­ის ფუ­რ­ც­ე­ლი

🔸 70 გრა­მი ყვე­ლი პა­რ­მ­ე­ზ­ა­ნი

🔸 1 კბი­ლი ნი­ო­რი

🔸 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი თა­ფ­ლი

🔸 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი სო­ი­ის სო­უ­სი

🔸 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თი

🔸 1/2 ჩა­ის კო­ვ­ზი მა­რ­ი­ლი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

მო­ა­მ­ზ­ა­დ­ეთ სო­უ­სი – ღრმა ჯა­მ­ში მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი ნი­ო­რი, სო­ი­ის სო­უ­სი, თა­ფ­ლი, ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თი, მა­რ­ი­ლი და კა­რ­გ­ად აუ­რ­ი­ეთ, სა­ნ­ამ ერ­თ­ი­ან მა­ს­ას არ მი­ი­ღ­ე­ბთ. ცა­ლ­კე ღრმა ჯა­მ­ში მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი სა­ლ­ა­თ­ის ფუ­რ­ც­ლ­ე­ბი, და­ჭ­რ­ი­ლი ავ­ო­კ­ა­დო და ატ­ა­მი. მო­ა­ს­ხ­ით სო­უ­სი და კა­რ­გ­ად აუ­რ­ი­ეთ. ზე­მ­ო­დ­ან მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი პა­რ­მ­ე­ზ­ა­ნი.

გემრიელად მიირთვით!

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №32

8-14 აგვისტო

კვირის ყველაზე კითხვადი

მიხეილ ცაგარელი

კვირის პროგნოზი 8 - 14 აგვისტო