კულინარია

ვაშლის ფენოვანი ღვეზელები

№2

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 23.01, 2022 წელი

ვაშლის ფენოვანი
ღვეზელები
დაკოპირებულია

გემრიელი დესერტის რეცეპტი ,,თბილისელებისგან" 👇

 

 

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:


🔸 500 გრა­მი მზა ფე­ნ­ო­ვ­ა­ნი ცო­მი

🔸 4 ვა­შ­ლი, 1 ჩა­ის კო­ვ­ზი და­რ­ი­ჩ­ი­ნი

🔸 50 გრა­მი ქი­შ­მ­ი­ში, 1 კვე­რ­ც­ხ­ის გუ­ლი

🔸 ცო­ტა კა­რ­ა­ქი, შა­ქ­ა­რი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

ქი­შ­მ­ი­შს და­ა­ს­ხ­ით მდუ­ღ­ა­რე წყა­ლი და და­ტ­ო­ვ­ეთ 10 წუ­თ­ით, რომ და­ლ­ბ­ეს. ვა­შ­ლი გა­თ­ა­ლ­ეთ და და­ჭ­ე­რ­ით. და­ა­მ­ა­ტ­ეთ და­რ­ი­ჩ­ი­ნი და ქი­შ­მ­ი­ში. ქვა­ბ­ში გა­ა­დ­ნ­ეთ კა­რ­ა­ქი, და­ა­მ­ა­ტ­ეთ ვა­შ­ლ­ის მა­სა, შა­ქ­ა­რი და და­დ­გ­ით და­ბ­ალ ცე­ც­ხ­ლ­ზე 10-15 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. ხში­რ­ად მო­უ­რ­ი­ეთ. ცო­მი გა­ა­ბ­რ­ტ­ყ­ე­ლ­ეთ და და­ჭ­ე­რ­ით. და­ა­დ­ეთ ვა­შ­ლ­ის გუ­ლ­ს­ა­რ­თი ერთ მხა­რ­ეს, გა­დ­მ­ო­ა­ფ­ი­ნ­ეთ ცო­მ­ის მე­ო­რე ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი და შე­უ­კ­ა­რ­ით გვე­რ­დ­ე­ბი. ზე­მ­ო­დ­ან გა­დ­ა­უ­ს­ვ­ით ათ­ქ­ვ­ე­ფ­ი­ლი კვე­რ­ც­ხი და გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ 200 გრა­დ­უ­ს­ზე, და­ა­ხ­ლ­ო­ე­ბ­ით, 30 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში.


გემრიელად მიირთვით!

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №16

15-21 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი