კულინარია

ცომში გამომცხვარი ბანანი

№40

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 17.10, 2021 წელი

ცომში გამომცხვარი ბანანი
დაკოპირებულია

„თბილისელები“ გასწავლით, როგორ გამოვაცხოთ ბანანი ცომში. 👇

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:

🔸 3 ცა­ლი ბა­ნ­ა­ნი

🔸 200 გრა­მი ფქვი­ლი

🔸 100 გრა­მი კა­რ­ა­ქი

🔸 1 კვე­რ­ც­ხი

🔸 3 სუ­ფ­რ­ის კო­ვ­ზი შა­ქ­ა­რი, ცო­ტა მა­რ­ი­ლი

🔸 1 კვე­რ­ც­ხ­ის გუ­ლი – ზე­მ­ო­დ­ან მო­ს­ა­ს­მ­ე­ლ­ად.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

კა­რ­ა­ქი და­ა­რ­ბ­ი­ლ­ეთ ოთ­ა­ხ­ის ტე­მ­პ­ე­რ­ა­ტ­უ­რ­ა­ზე. გა­ც­ე­რ­ით ფქვი­ლი, შე­უ­რ­ი­ეთ მა­რ­ი­ლი, შა­ქ­ა­რი და ჩა­ა­ყ­ა­რ­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი კა­რ­ა­ქი. ას­რ­ი­ს­ეთ ხე­ლ­ით, სა­ნ­ამ ფხვი­ერ მა­ს­ას არ მი­ი­ღ­ე­ბთ. ჩა­ა­მ­ა­ტ­ეთ კვე­რ­ც­ხი, აუ­რ­ი­ეთ, შე­კ­ა­რ­ით გუ­ნ­დ­ად და მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ მა­ც­ი­ვ­ა­რ­ში. 1 სა­ა­თ­ის შე­მ­დ­ეგ გა­მ­ო­ი­ღ­ეთ, გა­ა­ბ­რ­ტ­ყ­ე­ლ­ეთ და და­ჭ­ე­რ­ით გრძელ ზო­ლ­ე­ბ­ად. თი­თ­ო­ე­უ­ლი ზო­ლი შე­მ­ო­ა­ხ­ვ­ი­ეთ გა­ფ­ც­ქ­ვ­ნ­ილ ბა­ნ­ა­ნს, ისე, რომ მთლი­ა­ნ­ად და­ფ­ა­რ­ოთ. ცო­მ­ის ნა­პ­ი­რ­ე­ბი ერ­თ­მ­ა­ნ­ე­თ­ზე უნ­და გა­დ­ა­დ­ი­ო­დ­ეს. თა­ვი და ბო­ლო შე­უ­კ­ა­რ­ით. გა­დ­ა­ი­ტ­ა­ნ­ეთ ფო­რ­მ­ა­ში, მოათავსეთ აირღუმელში, წაუსვმთ კვერცხის გული და აც­ხ­ვ­ეთ 180 გრა­დ­უ­ს­ზე, სა­ნ­ამ ოქ­რ­ო­ს­ფ­ე­რი არ გა­ხ­დ­ე­ბა, და­ა­ხ­ლ­ო­ე­ბ­ით, 20-30 წუ­თი.


გემრიელად მიირთვით!

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №17

22-28 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი