კულინარია

თბი­ლი სა­ლ­ა­თა ომ­ლ­ე­ტ­ით

№8

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 03.03, 2021 წელი

თბილი სალათა ომლეტით
დაკოპირებულია

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 400 გრა­მი სა­ქ­ო­ნ­ლ­ის ღვი­ძ­ლი, 2 კვე­რ­ც­ხი, 1 ცა­ლი სტა­ფ­ი­ლო, 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 5 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი, 3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი რძე, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ფქვი­ლი, ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი კო­ნა ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში, მა­რ­ი­ლი, ცოტა არაჟანი და მაიონეზი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ღვი­ძ­ლი და­ჭ­ე­რ­ით მსხვილ ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად, და­ა­ს­ხ­ით ცო­ტა რძე. გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ ცო­ტა ხა­ნი, რომ უფ­რო ნა­ზი და გე­მ­რ­ი­ე­ლი გა­მ­ო­ვ­ი­დ­ეს. კვე­რ­ც­ხი ათ­ქ­ვ­ი­ფ­ეთ ფქვი­ლ­თ­ან და რძე­ს­თ­ან ერ­თ­ად. უყ­ა­ვ­ით ცო­ტა მა­რ­ი­ლი. და­ა­ს­ხ­ით ზე­თ­ი­ან, ცხელ ტა­ფ­ა­ზე და გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ. ცო­ტა გა­ც­ი­ვ­დ­ეს და და­ჭ­ე­რ­ით ჩხი­რ­ე­ბ­ად. ხა­ხ­ვი და­ჭ­ე­რ­ით წვრი­ლ­ად. მო­შ­უ­შ­ეთ ორ სა­დ­ი­ლ­ის კოვზ ზე­თ­ში. და­უმ­ა­ტ­ეთ გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი სტა­ფ­ი­ლო და მო­შ­უ­შ­ეთ ხა­ხ­ვ­თ­ან ერ­თ­ად. ღვი­ძ­ლი ამ­ო­ი­ღ­ეთ რძი­დ­ან, შე­წ­ვ­ით ზე­თ­ი­ან ტა­ფ­ა­ზე, ისე, რომ კა­რ­გ­ად და­ი­ბ­რ­ა­წ­ოს. ამ­ო­ი­ღ­ეთ და მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში. ცო­ტა არ­ა­ჟ­ა­ნი ან მა­ი­ო­ნ­ე­ზი. ბო­ლ­ოს მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მო­შ­უ­შ­უ­ლი სტა­ფ­ი­ლო და და­ჭ­რ­ი­ლი ომ­ლ­ე­ტი.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №16

15-21 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი