კულინარია

შოკოლადის კრემი ჟოლოთი

№28

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 31.07, 2021 წელი

შოკოლადის კრემი ჟოლოთი
დაკოპირებულია

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 60 გრა­მი მუ­ქი შო­კ­ო­ლ­ა­დი, 3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ნა­ღ­ე­ბი, 1 კვე­რ­ც­ხი, 100 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი რძე, 3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ყა­ვ­ი­ს­ფ­ე­რი შა­ქ­ა­რი, ჟო­ლო, ვა­ნ­ი­ლ­ი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: 3 სა­დ­ი­ლ­ის კოვზ ნა­ღ­ე­ბ­ში გა­ა­დ­ნ­ეთ შო­კ­ო­ლ­ა­დი. ჩაუ­მ­ა­ტ­ეთ ვა­ნ­ი­ლი და რძე. ნე­ლა შე­უ­რ­ი­ეთ გა­თ­ქ­ვ­ე­ფ­ი­ლი კვე­რ­ც­ხი. აუ­რ­ი­ეთ კა­რ­გ­ად. ჟო­ლ­ოს მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ცო­ტა შა­ქ­ა­რი, მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ფო­რ­მ­ის ფსკე­რ­ზე და მო­ა­ს­ხ­ით კრე­მი. წი­ნ­ა­ს­წ­არ ტა­ფ­ა­ზე და­ა­ს­ხ­ით წყა­ლი. და­ა­ლ­ა­გ­ეთ მა­ს­ზე ფო­რ­მ­ე­ბი და გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ 160 გრა­დ­უ­ს­ზე 35 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. გა­მ­ო­ი­ღ­ეთ. ბო­ლ­ოს მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი შო­კ­ო­ლ­ა­დი.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №17

22-28 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი