კულინარია

სამარხვო კატლეტი ფეტვითა და კომბოსტოთი

№17

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 05.05, 2021 წელი

სამარხვო კატლეტი
დაკოპირებულია

გემრიელი კერძები „თბილისელებისგან“:

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 1 ჭი­ქა ფე­ტ­ვი, 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 400 გრა­მი კო­მ­ბ­ო­ს­ტო, 1 ცა­ლი სტა­ფ­ი­ლო, ცო­ტა ქა­რი, ცო­ტა კუ­რ­კ­უ­მა, ცხა­რ­ე­ წ­ი­წ­ა­კა, 3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი მა­ნ­ა­ნ­ის ბუ­რ­ღ­უ­ლი, მა­რ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით, ზეთი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ფე­ტ­ვი ერ­თი ღა­მ­ით და­ა­ლ­ბ­ეთ ოთ­ა­ხ­ის ტე­მ­პ­ე­რ­ა­ტ­უ­რ­ის წყა­ლ­ში. დი­ლ­ით გა­დ­ა­წ­უ­რ­ეთ. შე­მ­დ­ეგ კი მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ. წვრი­ლ­ა­დ დ­ა­ჭ­ე­რ­ი­თ ­ხ­ა­ხ­ვი, სტა­ფ­ი­ლო და ერ­თ­ად მო­შ­უ­შ­ეთ ზე­თ­ში, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ წვრი­ლ­ად და­კ­ე­პ­ი­ლი კო­მ­ბ­ო­ს­ტო და ჩა­შ­უ­შ­ეთ. მო­ხ­ა­რ­შ­უ­­ლი ფე­ტ­ვი ჩა­ნ­გ­ლ­ით და­ს­რ­ი­ს­ეთ, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ მო­შ­უ­შ­უ­ლი ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი, შე­უ­რ­ი­ეთ მა­ნ­ა­ნ­ის ბუ­რ­ღ­უ­ლი, მა­რ­ი­ლი, სუ­ნ­ე­ლ­ე­ბი და აუ­რ­ი­ეთ ძა­ლ­ი­ან კა­რ­გ­ად. გა­ა­კ­ე­თ­ეთ კა­ტ­ლ­ე­ტ­ე­ბი და შე­წ­ვ­ით ზე­თ­ში ორ­ი­ვე მხრი­დ­ან. ნე­ბ­ი­ს­მ­ი­ერ გა­რ­ნ­ირ­თ­ან გე­მ­რ­ი­ე­ლ­ია.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №17

22-28 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი