კულინარია

ფარშირებული შემწვარი ქათამი

№30

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 02.08, 2021 წელი

ფარშირებული შემწვარი
ქათამი
დაკოპირებულია

„თბილისელები“ გთავაზობთ შემწვარი ფარშირებული ქათმის მარტივ და გემრიელ რეცეპტს.

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:

🔸 6 ნა­ჭ­ე­რი ქა­თ­მ­ის ბა­რ­კ­ა­ლი ბა­რ­კ­ლ­ის ძი­რ­ით

🔸 200 გრა­მი მა­გ­ა­რი ყვე­ლი

🔸 2 ცა­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი

🔸 ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა

🔸 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი არ­ა­ჟ­ა­ნი

🔸 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი მა­ი­ო­ნ­ე­ზი

🔸 ხმე­ლი სუ­ნ­ე­ლი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი, მა­რ­ი­ლი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი:

ქა­თ­მ­ის ბა­რ­კ­ლ­ე­ბს მო­ა­ჭ­ე­რ­ით ზე­დ­მ­ე­ტი კა­ნი, ცო­ტა და­ბ­ე­გ­ვ­ეთ და მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ღრმა თა­ს­ში. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი და ხმელი სუნელი. ხე­ლ­ით კა­რ­გ­ად აუ­რ­ი­ეთ. მო­ა­ს­ხ­ით არ­ა­ჟ­ა­ნი და და­დ­ეთ მა­ც­ი­ვ­ა­რ­ში 30 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში.

ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა და­ჭ­ე­რ­ით კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად, მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ თა­ს­ში. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი და გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი ყველი. მო­ა­ს­ხ­ით მა­ი­ო­ნ­ე­ზი და აუ­რ­ი­ეთ.

ქა­თ­მ­ის ნა­ჭ­ე­რ­ე­ბი ჩა­ა­ლ­ა­გ­ეთ გა­მ­ო­ს­ა­ც­ხ­ობ ტა­ფ­ა­ში. წა­უ­ს­ვ­ით მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­უ­ლი ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი და გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში 40 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში.

გემრიელად მიირთვით!

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №13

18-24 მარტი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი