კულინარია

ნიგვზის ცივი წვნიანი

№36

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 16.09, 2021 წელი

ნიგვზის ცივი წვნიანი
დაკოპირებულია

უგემრიელესი ნიგვზის ცივი წვნიანის რეცეპტი „თბილისელებისგან“.👇

 

 

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:


🔸 2 კი­ტ­რი

🔸 400 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი კე­ფ­ი­რი, 100 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი წყა­ლი

🔸 2 კბი­ლი ნი­ო­რი

🔸 10-12 ლე­ბ­ა­ნი ნი­გ­ო­ზი

🔸 1 კო­ნა კა­მა, მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

კი­ტ­რი გა­ხ­ე­ხ­ეთ ან და­ჭ­ე­რ­ით ძა­ლ­ი­ან წვრი­ლ­ად. ნი­ო­რი და­ჭ­ყ­ლ­ი­ტ­ეთ, ნი­გ­ო­ზი და მწვა­ნ­ი­ლი კი, წვრი­ლ­ად და­ჭ­ე­რ­ით, ერ­თ­მ­ა­ნ­ე­თ­ში შე­უ­რ­ი­ეთ, და­ა­მ­ა­ტ­ეთ კე­ფ­ი­რი და წყა­ლი და კა­რ­გ­ად და­ა­ბ­ლე­ნდ­ე­რ­ეთ. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი კი­ტ­რი, გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით – მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი და მი­ი­რ­თ­ვ­ით ცი­ვ­ად.


გემრიელად მიირთვით!

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №16

15-21 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი