ნესვის ნაყინი
ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 01.08, 2021 წელი
სეზონური და გემრიელი რეცეპტი „თბილისელებისგან“.
საჭირო ინგრედიენტები:
🔸1,5 ჭიქა მწიფე ნესვის რბილობი
🔸1 ჭიქა შაქარი
🔸2 კვერცხი
🔸2 სუფრის კოვზი შაქრის პუდრი
🔸2 ჭიქა ნაღები
მომზადების წესი:
ბლენდერით დააქუცმაცეთ ნესვის რბილობი. ათქვიფეთ კვერცხის ცილა და შაქარი, ნელ-ნელა დაუმატეთ კვერცხის გულები.
ცალკე თქვიფეთ ნაღები შაქრის პუდრთან ერთად, შემდეგ შეურიეთ ათქვეფილი კვერცხი და ბლენდერით დაქუცმაცებული ნესვი, გადაანაწილეთ ფორმებში და შედგით საყინულეში 1 საათით, შემდეგ გამოიღეთ და გათქვიფეთ.
ასე გაიმეორეთ სამჯერ და ბოლოს 5-6 საათით დატოვეთ საყინულეში.
გემრიელად მიირთვით!
სიახლეები ამავე კატეგორიიდან