კულინარია

მაკარონი ბეკონითა და გამომცხვარი პომიდვრით

№29

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 26.07, 2021 წელი

მაკარონი ბეკონით
დაკოპირებულია

მაკარონის მოყვარულებს „თბილისელები“ უგემრიელეს რეცეპტს გიზიარებთ - ბეკონითა და გამომცხვარი პომიდვრით.

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:

🔸200 გრა­მი მა­კ­ა­რ­ო­ნი

🔸 100 გრა­მი პო­მ­ი­დ­ო­რი ჩე­რი

🔸 100 გრა­მი ბე­კ­ო­ნი

🔸 100 გრა­მი მო­ც­ა­რ­ე­ლა

🔸 2 კბი­ლი ნი­ო­რი

🔸 ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი კო­ნა ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში

🔸 ცო­ტა ხმე­ლი რე­ჰ­ა­ნი

🔸 ზეითუნის ზე­თი

🔸 მა­რ­ი­ლი

🔸 1.5 ლი­ტ­რი წყა­ლი

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი:

გა­ა­ც­ხ­ე­ლ­ეთ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლი 200 გრა­დ­უ­ს­ზე, პო­მ­ი­დ­ო­რი ჩე­რი გა­ჭ­ე­რ­ით შუ­ა­ში, და­ა­ლ­ა­გ­ეთ გა­მ­ო­ს­ა­ც­ხ­ობ ტა­ფ­ა­ზე და და­ნ­ა­მ­ეთ ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თ­ით, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ გა­ს­რ­ე­ს­ი­ლი ნი­ო­რი და ხმე­ლი რე­ჰ­ა­ნი, გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ 15 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში.

ბე­კ­ო­ნი და­ჭ­ე­რ­ით და მო­შ­უ­შ­ეთ მშრალ, ცხელ ტა­ფ­ა­ზე, გა­დ­ა­ი­ღ­ეთ თე­ფ­შ­ზე. მა­კ­ა­რ­ო­ნი მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ მა­რ­ი­ლ­ი­ან წყა­ლ­ში. გა­დ­ა­წ­უ­რ­ეთ. მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ იმ ტა­ფ­ა­ზე, რო­მ­ე­ლ­ზ­ეც ბე­კ­ო­ნი მო­შ­უ­შ­ეთ. აუ­რ­ი­ეთ და მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ბე­კ­ო­ნი, პო­მ­ი­დ­ო­რი, წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში, და­ფ­ხ­ვ­ნ­ი­ლი ყვე­ლი და მზად არ­ის.

გემრიელად მიირთვით!

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №16

15-21 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი