კულინარია

კარტოფილის ომლეტი

№23

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 14.06, 2021 წელი

კარტოფილის ომლეტი
დაკოპირებულია

გემრიელი რეცეპტები „თბილისელებისგან“:

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 3 ცა­ლი მო­ზ­რ­დ­ი­ლი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თი, მა­რ­ი­ლი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

ში­გ­თ­ა­ვ­სი: 2 კვე­რ­ც­ხი, 70 გრა­მი ბე­კ­ო­ნი, 50 გრა­მი წი­თ­ე­ლი ხა­ხ­ვი, ცო­ტა კა­მა, ნი­ო­რი, 70 გრა­მი მო­ც­ა­რ­ე­ლა, მა­რ­ი­ლი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი კა­ნ­ი­ა­ნ­ად გა­რ­ე­ც­ხ­ეთ. და­ა­ლ­ა­გ­ეთ გა­მ­ო­ს­ა­ც­ხ­ობ ტა­ფ­ა­ზე. მო­ა­ს­ხ­ით ზე­თი. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი. გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში 180 გრა­დ­უ­ს­ზე 20-30 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. გა­მ­ო­ი­ღ­ეთ და რომ გა­ც­ი­ვ­დ­ე­ბა, თი­თ­ო­ე­უ­ლი შუ­ა­ში, სი­გ­რ­ძ­ე­ზე გა­ჭ­ე­რ­ით. კო­ვ­ზ­ით კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლ­ი­დ­ან ამ­ო­ი­ღ­ეთ რბი­ლ­ო­ბი და მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ თა­ს­ში. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ კვე­რ­ც­ხი, და­ჭ­რ­ი­ლი ბე­კ­ო­ნი, წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ხა­ხ­ვი, ნი­ო­რი და კა­მა, მა­რ­ი­ლი, პილპილი, აუ­რ­ი­ეთ კა­რ­გ­ად. ამ მა­ს­ით ამ­ო­ა­ვ­ს­ეთ ყვე­ლა კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი მო­ც­ა­რ­ე­ლა და ის­ევ მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში 180 გრა­დ­უ­ს­ზე. კე­რ­ძი 15 წუ­თ­ში მზად იქ­ნ­ე­ბა.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №16

15-21 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი