კულინარია

გუფთები ნაღებში

№23

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 23.06, 2021 წელი

გუფთები ნაღებში
დაკოპირებულია

ფარშის მომზადება - კიდევ ერთი გემრიელი რეცეპტი „თბილისელებისგან“:

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 500 გრა­მი სა­ქ­ო­ნ­ლ­ის ხო­რ­ც­ის ფა­რ­ში, 50 გრა­მი ბრი­ნ­ჯი, 2 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი, მა­რ­ი­ლი, 1 ჩა­ის კო­ვ­ზი ნი­ვ­რ­ის ფხვნი­ლი, 1 ჩა­ის კო­ვ­ზი ტკბი­ლი წი­წ­ა­კა, ცო­ტა უც­ხო სუ­ნ­ე­ლი, 200 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი ნა­ღ­ე­ბი, 3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი არ­ა­ჟ­ა­ნი, 100 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი წყა­ლი, 100 გრა­მი ის­პ­ა­ნ­ა­ხი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ფა­რ­შ­ში შე­უ­რ­ი­ეთ წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ხა­ხ­ვი. მო­ხ­ა­რ­შ­უ­ლი ბრი­ნ­ჯი, მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი. გა­ა­კ­ე­თ­ეთ გუ­ფ­თ­ე­ბი და შე­ბ­რ­ა­წ­ეთ ზე­თ­ში ყვე­ლა მხრი­დ­ა­ნ.

მო­ა­მ­ზ­ა­დ­ეთ სო­უ­სი: ნა­ღ­ე­ბს შე­უ­რ­ი­ეთ არ­ა­ჟ­ა­ნი. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ სუ­ნ­ე­ლი, ნი­ვ­რ­ის ფხვნი­ლი, წი­წ­ა­კა, მა­რ­ი­ლი, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ წყა­ლი, აუ­რ­ი­ეთ და მო­ა­ს­ხ­ით გუ­ფ­თ­ე­ბს. და­დ­გ­ით ძა­ლ­ი­ან და­ბ­ალ ცე­ც­ხ­ლ­ზე და ად­უ­ღ­ეთ 15 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. სულ ბო­ლ­ოს მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მსხვი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ის­პ­ა­ნ­ა­ხი. ზუ­ს­ტ­ად 3 წუ­თ­ში კე­რ­ძი მზად იქ­ნ­ე­ბა.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №13

18-24 მარტი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი