კულინარია

გამომცხვარი ხორცი ნაღებისა და სოკოს სოუსში

№2

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 18.01, 2022 წელი

გამომცხვარი ხორცი
დაკოპირებულია

ხორცის გემრიელი კერძის რეცეპტი ,,თბილისელებისგან" 👇

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:

🔸 600 გრა­მი ძრო­ხ­ის ხო­რ­ცი

🔸 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი

🔸 ერ­თი ქი­ლა ქა­მა სო­კო

🔸 ხორცის ბუ­ლ­ი­ო­ნი

🔸 200 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი ნა­ღ­ე­ბი (20-პრო­ც­ე­ნ­ტ­ი­ა­ნი)

🔸 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ფქვი­ლი

🔸 ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი ჩა­ის კო­ვ­ზი მა­რ­ი­ლი

🔸 3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

და­ჭ­ე­რ­ით ხო­რ­ცი ულ­უ­ფ­ე­ბ­ად და სა­თ­ი­თ­ა­ოდ და­ბ­ე­გ­ვ­ეთ. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ცო­ტა მა­რ­ი­ლი. ჩა­ა­წ­ყ­ვ­ეთ ცე­ც­ხ­ლ­გ­ა­მ­ძ­ლე ჭუ­რ­ჭ­ე­ლ­ში, მო­ა­ს­ხ­ით 50 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი წყა­ლი და მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში. გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ სა­ათ-ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი, რა­თა მო­ი­შ­უ­შ­ოს. ამ დრო­ში კი მო­ა­მ­ზ­ა­დ­ეთ სო­უ­სი. სო­კო გა­დ­ა­წ­უ­რ­ეთ. სა­თ­ი­თ­ა­ოდ გა­ჭ­ე­რ­ით შუ­ა­ში და მო­ხ­რ­ა­კ­ეთ ცხელ ტა­ფ­ა­ზე, ცო­ტა ზე­თ­ში. 7 წუ­თ­ში მზად იქ­ნ­ე­ბა. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ნა­ხ­ე­ვ­ა­რ­რ­გ­ო­ლ­ე­ბ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ხა­ხ­ვი, მო­ა­ს­ხ­ით 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი. გა­ნ­ა­გ­რ­ძ­ეთ შუ­შ­ვა, შეურიეთ ფქვილი. ბო­ლ­ოს და­ა­ს­ხ­ით ხო­რ­ც­ის მო­შ­უ­შ­ვ­ის დროს და­რ­ჩ­ე­ნ­ი­ლი ბუ­ლ­ი­ო­ნი, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ძა­ლ­ი­ან ცო­ტა მა­რ­ი­ლი, მი­ი­ყ­ვ­ა­ნ­ეთ ად­უ­ღ­ე­ბ­ა­მ­დე და გა­დ­მ­ო­დ­გ­ით.

გა­მ­ო­ს­ა­ც­ხ­ობ ფო­რ­მ­ას წი­ნ­ა­ს­წ­არ წა­უ­ს­ვ­ით ზე­თი. ჩა­ა­ს­ხ­ით მა­ს­ში სო­უ­სი და ჩა­ა­წ­ყ­ვ­ეთ ხო­რ­ცი. მოასხით ნაღები. ცო­ტა სო­კ­ოს სო­უ­სი ზე­მ­ო­დ­ა­ნ­აც მო­ა­ს­ხ­ით. მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ 180 გრა­დ­უ­ს­ა­მ­დე გა­ც­ხ­ე­ლ­ე­ბ­ულ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში. ნა­ხ­ე­ვ­არ სა­ა­თ­ში მზად იქ­ნ­ე­ბა.

გემრიელად მიირთვით!

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №16

15-21 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი