კულინარია

გა­მ­ო­მ­ც­ხ­ვ­ა­რი ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი

№8

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 01.03, 2021 წელი

გამომცხვარი ბოსტნეული
დაკოპირებულია

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 1 ბა­დ­რ­ი­ჯ­ა­ნი, 1 ყა­ბ­ა­ყი, 200 გრა­მი პო­მ­ი­დ­ო­რი ჩე­რი, 2 ცა­ლი ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა, 2 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 2 ცა­ლი სტა­ფ­ი­ლო, 200 გრა­მი მა­გ­ა­რი ყვე­ლი, 150 გრა­მი არ­ა­ჟ­ა­ნი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თი, 2 კბი­ლი ნი­ო­რი, 1 ჩა­ის კო­ვ­ზი მა­რ­ი­ლი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი, ხმე­ლი სუ­ნ­ე­ლი, ტკბი­ლი წი­წ­ა­კა.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი:

👉 ცო­ტა ღრმა, გა­მ­ო­ს­ა­ც­ხ­ობ ფო­რ­მ­ა­ში ჩა­ა­ფ­ი­ნ­ეთ ფო­ლ­გა. ყა­ბ­ა­ყი და­ჭ­ე­რ­ით მსხვი­ლ­ად, და­ყ­ა­რ­ეთ ფო­ლ­გ­ა­ზე. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ, ას­ე­ვე, მსხვი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ბა­დ­რ­ი­ჯ­ა­ნი. მრგვ­ლ­ად და­ჭ­ე­რ­ით სტა­ფ­ი­ლო და გა­ა­ნ­ა­წ­ი­ლ­ეთ ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლ­ზე.

👉 შე­მ­დ­ეგ ფე­ნ­ად მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ მსხვი­ლ­ად და­ჭ­რი­ლი ხა­ხ­ვი, შე­მ­დ­ეგ – კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა, პო­მ­ი­დ­ო­რი ჩე­რი, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი, წიწაკა და სუ­ნ­ე­ლ­ე­ბი. მო­ა­ს­ხ­ით ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თი და არ­ა­ჟ­ა­ნი. აუ­რ­ი­ეთ ძა­ლ­ი­ან კა­რ­გ­ად და მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ გა­ც­ხ­ე­ლ­ე­ბ­ულ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში, 180 გრა­დ­უ­ს­ზე.

👉 გა­ხ­ე­ხ­ეთ ყვე­ლი. ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი სა­ა­თ­ის შე­მ­დ­ეგ გა­მ­ო­ი­ღ­ეთ ფო­რ­მა და მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი ყვე­ლი. ცო­ტა გა­ს­რ­ე­ს­ი­ლი ნი­ო­რი და შე­ა­ბ­რ­უ­ნ­ეთ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში. 10 წუ­თ­ის შე­მ­დ­ეგ კე­რ­ძი მზად არ­ის.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №16

15-21 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი