კულინარია

ჩიზქეიქი ნიგვზით

№22

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 13.06, 2021 წელი

ჩიზქეიქი ნიგვზით
დაკოპირებულია

გემრიელი რეცეპტები „თბილისელებისგან“:

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 600 გრა­მი კრემ-ყვე­ლი, 1 ჩა­ის კო­ვ­ზი ვა­ნ­ი­ლი, 200 გრა­მი ყა­ვ­ი­ს­ფ­ე­რი შა­ქ­ა­რი, 60 გრა­მი არ­ა­ჟ­ა­ნი, მა­რ­ი­ლი, 3 კვე­რ­ც­ხი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ფქვი­ლი, 200 გრა­მი ორ­ც­ხ­ო­ბ­ი­ლა, 60 გრა­მი კა­რ­ა­ქი.

კა­რ­ა­მ­ე­ლ­ი­ზ­ე­ბ­უ­ლი ნი­გ­ო­ზი: 200 გრა­მი ნი­გ­ო­ზი, 100 გრა­მი ყა­ვ­ი­ს­ფ­ე­რი შა­ქ­ა­რი, 60 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი 30%-ია­ნი ნა­ღ­ე­ბი, ცო­ტა მა­რ­ი­ლი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: თა­ს­ში ერ­თ­მ­ა­ნ­ე­თს შე­უ­რ­ი­ეთ ფქვი­ლი, ვა­ნ­ი­ლი, მა­რ­ი­ლი. შე­მ­დ­ეგ და­უ­მ­ა­ტ­ეთ და­ფ­ხ­ვ­ნ­ი­ლი ორ­ც­ხ­ო­ბ­ი­ლა, გა­მ­დ­ნ­ა­რი კა­რ­ა­ქი, არაჟანი და ძა­ლ­ი­ან კა­რ­გ­ად აუ­რი­ეთ. გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ ცხი­მ­წ­ა­ს­მ­ულ ფო­რ­მ­ა­ში 170 გრა­დ­უ­ს­ზე. რო­ცა გა­ც­ი­ვ­დ­ე­ბა წა­უ­ს­ვ­ით კრე­მი.

კრემი: ცა­ლ­კე თა­ს­ში მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ კრემ-ყვე­ლი, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ შა­ქ­ა­რი, ათ­ქ­ვ­ი­ფ­ეთ მი­ქ­ს­ე­რ­ით. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ კვე­რ­ც­ხი და აუ­რ­ი­ეთ.

ნი­გ­ო­ზი მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ტა­ფ­ა­ზე. მო­ა­ს­ხ­ით ნა­ღ­ე­ბი, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ შა­ქ­ა­რი, მა­რ­ი­ლი და აქ­ც­ი­ეთ კა­რ­ა­მ­ე­ლ­ად. აც­ა­დ­ეთ, ცო­ტა გა­ც­ი­ვ­დ­ეს და მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ უკ­ვე მზა ჩი­ზ­ქ­ე­ი­ქს.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №16

15-21 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი