კულინარია
ბროკოლი ხორცით არაჟნის სოუსში
№12
ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 01.04, 2023 წელი
„თბილისელები“ გასწავლით, როგორ მოამზადოთ ბროკოლი ხორცით არაჟნის სოუსში.
საჭირო ინგრედიენტები:
🔸 1 თავი ბროკოლი
🔸 1 თავი ხახვი
🔸 50 გრამი კარაქი
🔸 200 გრამი ქათმის ფილე
🔸 2 კბილი ნიორი
🔸 100 მილილიტრი არაჟანი
🔸 100 გრამი ყველი პარმეზანი
🔸 ორეგანო
🔸 მარილი და პილპილი – გემოვნებით.
მომზადების წესი 👩🍳
გაადნეთ კარაქი ტაფაზე და მოშუშეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი. დაამატეთ, ასევე, წვრილად დაჭრილი ქათმის ხორცი. დაჭერით ბროკოლი და ისიც დაამატეთ. მოაყარეთ მარილი და პილპილი. 2 წუთის შემდეგ კი – წვრილად დაჭრილი ნიორი. კარგად მოურიეთ და დაამატეთ არაჟანი. მოაყარეთ ორეგანო. დაელოდეთ, ოდნავ წამოდუღდეს. მოაყარეთ გახეხილი ყველი და 5 წუთი შუშეთ.
გემრიელად მიირთვით!
სიახლეები ამავე კატეგორიიდან