კულინარია

ბატკნის ხორცის წვნიანი ქლიავის ჩირით

№16

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 28.04

ბატკნის ხორცის წვნიანი
დაკოპირებულია

საჭირო ინგრედიენტები: 

🔸500 გრამი ბატკნის ხორცი

🔸 1 ცალი ბულგარული წიწაკა

🔸 2 თავი ხახვი

🔸 2 ცალი პომიდორი

🔸 8 ცალი უკურკო ქლიავის ჩირი

🔸 მარილი და წიწაკა – გემოვნებით

🔸1 კონა ოხრახუში.

მომზადების წესი 👩‍🍳

პომიდორს გააცალეთ კანი და დაჭერით. ბულგარული წიწაკა დაჭერით საშუალო ზომის ნაჭრებად, ხახვი – წვრილად. ხორცი, ქლიავის ჩირი და ბოსტნეული მოათავსეთ ქვაბში, დაასხით წყალი და მოხარშეთ. როცა მომზადდება, შეაზავეთ მარილითა და წიწაკით და მოაყარეთ წვრილად დაკეპილი ოხრახუში.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №20

13-19 მაისი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი