კულინარია
ბატკნის ხორცის წვნიანი ქლიავის ჩირით
№16
ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 28.04
საჭირო ინგრედიენტები:
🔸500 გრამი ბატკნის ხორცი
🔸 1 ცალი ბულგარული წიწაკა
🔸 2 თავი ხახვი
🔸 2 ცალი პომიდორი
🔸 8 ცალი უკურკო ქლიავის ჩირი
🔸 მარილი და წიწაკა – გემოვნებით
🔸1 კონა ოხრახუში.
მომზადების წესი 👩🍳
პომიდორს გააცალეთ კანი და დაჭერით. ბულგარული წიწაკა დაჭერით საშუალო ზომის ნაჭრებად, ხახვი – წვრილად. ხორცი, ქლიავის ჩირი და ბოსტნეული მოათავსეთ ქვაბში, დაასხით წყალი და მოხარშეთ. როცა მომზადდება, შეაზავეთ მარილითა და წიწაკით და მოაყარეთ წვრილად დაკეპილი ოხრახუში.
სიახლეები ამავე კატეგორიიდან