კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

„თბილისელების“ სამზარეულო


კოქტეილი „ბალშოტი“

საჭირო ინგრედიენტებია: ორი ულუფა არაყი, ბულიონის კუბიკი, 1/2 ჩაის კოვზი ლაიმის წვენი, 1/2 ჩაის კოვზი სოუსი „ტაბასკო“, 1/2 ჩაის კოვზი რომი, ყინული.

მომზადების წესი: ყინული ჩაყარეთ ჭიქაში და დაასხით არაყი. დაუმატეთ მეოთხედ ჭიქა ანადუღარ წყალში გახსნილი ბულიონის კუბიკი. დაუმატეთ ლაიმის წვენი და სოუსი, აურიეთ კოქტეილის ჩხირით და დაასხით რომი.


скачать dle 11.3