კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

„თბილისელების“ სამზარეულო


კოქტეილი „ვარეკაი“

საჭირო ინგრედიენტებია: 50 მილილიტრი არაყი „გრეი გოსი“, 50 მილილიტრი პურის ბურახი, 50 მილილიტრი ვანილის ნაღები, ყინული.

მომზადების წესი: არაყი, ბურახი და ყინული აურიეთ შეიკერში. ჩაასხით წინასწარ გაცივებულ ბოკალში („მარტინის“ ბოკალში), ზემოდან ერთ ფენად მოასხით ნაღები. მორთეთ შოკოლადის ბურბუშელით.


скачать dle 11.3