კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

„თბილისელების“ სამზარეულო


მუსი „პიკანტი“

საჭირო ინგრედიენტებია: 4 ბანანი, 2 ვაშლი, 2 სადილის კოვზი ლიმონის წვენი, 2 ფორთოხალი, 2 სადილის კოვზი თაფლი, 300 მილილიტრი იოგურტი, ცოტა მუსკატის კაკალი, ყინულის ნატეხი, 2 სადილის კოვზი მუსლი, ლიმონის ქერქი – მოსართავად.

მომზადების წესი: ბანანი გარეცხეთ, გაფცქვენით და დაჭერით კუბიკებად. ვაშლიც გათალეთ და ისიც პატარა ნაჭრებად დაჭერით. ბანანიც და ვაშლიც დანამეთ ლიმონის წვენით. ფორთოხალი გაფცქვენით და დაშალეთ ნაჭრებად, ხილი ჩაყარეთ ბლენდერში, ჩაუმატეთ თაფლი, იოგურტი, მუსკატის კაკალი, ყინული, მუსლი და ათქვიფეთ. ჩაასხით ოთხ პატარა თასში და მორთეთ ლიმონის ქერქით.


скачать dle 11.3