მო­შ­უ­შ­უ­ლი გო­გ­რა სო­კ­ო­ს­თ­ან ერ­თ­ად » თბილისელები
კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
აგვისტო 2018 (109)
ივლისი 2018 (223)
ივნისი 2018 (244)
მაისი 2018 (211)
აპრილი 2018 (194)
მარტი 2018 (256)

მო­შ­უ­შ­უ­ლი გო­გ­რა სო­კ­ო­ს­თ­ან ერ­თ­ად

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 300 გრა­მი გო­გ­რ­ის რბი­ლ­ო­ბი, 250 გრა­მი ტყის სო­კო, 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 2 კბი­ლი ნი­ო­რი, 1 ცა­ლი და­ფ­ნ­ის ფო­თ­ო­ლი, 1 ჩა­ის კო­ვ­ზი მშრა­ლი შა­შ­კ­ვ­ლ­ა­ვი ან მწვა­ნ­ი­ლ­ების ნა­რევი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი გო­გ­რ­ის თე­ს­ლი (გარჩეული), 1 პა­ტ­ა­რა კო­ნა ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში, მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: სო­კო გა­რ­ე­ც­ხ­ეთ, და­ჭ­ე­რ­ით და ხა­რ­შ­ეთ 30 წუ­თი. ხა­ხ­ვი წვრილად და­ჭ­ერ­ით, ნი­ო­რი და­ა­ქ­უ­ც­მ­ა­ც­ეთ ან დანაყეთ, გო­გ­რა და­ჭ­ე­რ­ით კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად. ტა­ფ­ა­ზე გა­ა­ც­ხ­ე­ლ­ეთ ზე­თი და მო­შ­უ­შ­ეთ ხა­ხ­ვი, ნი­ო­რი და მშრა­ლი მწვა­ნ­ი­ლ­ე­ბი. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ 1 ჭი­ქა სო­კ­ოს ნა­ხ­ა­რ­ში და 25 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში შუ­შ­ეთ ნელ ცე­ც­ხ­ლ­ზე. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ სო­კო, და­ფ­ნ­ის ფო­თ­ო­ლი, მწვა­ნ­ი­ლ­ების ნა­რევი და შუ­შ­ეთ კი­დ­ევ 10 წუ­თი. ჩაუმ­ა­ტ­ეთ გო­გ­რ­ის თე­ს­ლ­ე­ბი, და­ჭ­რ­ი­ლი ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში, უყავით მარილი და პილპილი. ამ­ო­უ­რ­ი­ეთ და გა­დ­მ­ო­დ­გ­ით ცე­ც­ხ­ლ­ი­დ­ან.

скачать dle 11.3