ეს­პ­ა­ნ­უ­რი სა­ლ­ა­თა » თბილისელები
კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
აგვისტო 2018 (109)
ივლისი 2018 (223)
ივნისი 2018 (244)
მაისი 2018 (211)
აპრილი 2018 (194)
მარტი 2018 (256)

ეს­პ­ა­ნ­უ­რი სა­ლ­ა­თა

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 1 კი­ლ­ო­გ­რ­ა­მი პო­მ­ი­დ­ო­რი, 2 თავი ხა­ხ­ვი, 100 გრა­მი მა­გ­ა­რი ყვე­ლი, 150 გრა­მი ლო­რი, 1 ჩა­ის კო­ვ­ზი შა­ქ­ა­რი, 30 გრა­მი ნუ­ში, მარილი.
სო­უ­სი: 1/2 ჩა­ის კო­ვ­ზი შა­ქ­ა­რი, 2 ჩა­ის კო­ვ­ზი ძმა­რი, 1 კბი­ლი ნი­ო­რი, 30 გრა­მი ნუ­ში, 4 სადილის კო­ვ­ზი ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თი, 1 კო­ნა ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში.
მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: პო­მ­ი­დ­ო­რი და­ჭ­ე­რ­ით მსხვილ ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად, ხა­ხ­ვი – ნა­ხ­ე­ვ­არრგო­ლ­ე­ბ­ად და შე­უ­რ­ი­ეთ ერ­თ­მ­ა­ნ­ე­თ­ში. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ცო­ტა შა­ქ­ა­რი და მა­რ­ი­ლი და გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ 10 წუ­თი.
მო­ა­მ­ზ­ა­დ­ეთ სო­უ­სი: ყვე­ლა ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტი, რო­მ­ე­ლ­იც სო­უ­ს­ი­ს­თ­ვ­ის არ­ის გა­ნ­კ­უ­თ­ვ­ნ­ი­ლი, კა­რ­გ­ად აუ­რ­ი­ეთ. სუ­რ­ნ­ე­ლ­ო­ვ­ან სო­უ­ს­ში ჩა­ყ­ა­რ­ეთ მსხვი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში და მო­ა­ს­ხ­ით პო­მ­ი­დ­ო­რ­რს. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ და­ფ­ხ­ვ­ნ­ი­ლი ყვე­ლი, ჩხირებად და­ჭ­რ­ი­ლი ლო­რი და გახეხილი ნუში. ფა­ნ­ტ­ა­ს­ტ­ი­კ­უ­რ­ია.

скачать dle 11.3