თე­ვ­ზი ცხა­რე ტო­მ­ა­ტ­ის სო­უ­ს­ში » თბილისელები
კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
აგვისტო 2018 (109)
ივლისი 2018 (223)
ივნისი 2018 (244)
მაისი 2018 (211)
აპრილი 2018 (194)
მარტი 2018 (256)

თე­ვ­ზი ცხა­რე ტო­მ­ა­ტ­ის სო­უ­ს­ში

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 500 გრა­მი თე­ვ­ზის ფი­ლე, 5 ცა­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ტო­მ­ატ-პა­ს­ტა, 1 ცა­ლი წი­თ­ე­ლი ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა, 1 ცა­ლი ცხა­რე წი­წ­ა­კა, 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 3 კბი­ლი ნი­ო­რი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი, 1 ჭიქა წყალი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ხმე­ლი რე­ჰ­ა­ნი, ძი­რა, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი, მა­რ­ი­ლი, ცო­ც­ხ­ა­ლი ქი­ნ­ძი, ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში, პი­ტ­ნა.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი:
ჯერ ამ­ზ­ა­დ­ე­ბთ სო­უ­სს: პო­მ­ი­დ­ო­რი, ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა და ხა­ხ­ვი და­ჭ­ე­რ­ით კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად და მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ცე­ც­ხ­ლ­გ­ა­მ­ძ­ლე ქვა­ბ­ში. ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ ძი­რა, ხმე­ლი რე­ჰ­ა­ნი, ქინძი, ოხრახუში, პიტნა, ცხა­რე წი­წ­ა­კა და ფი­რ­ფ­ი­ტ­ე­ბ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ნი­ო­რი; მო­ა­ს­ხ­ით ზე­თი, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ცო­ტა მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი, და­ა­ს­ხ­ით ერთ ჭი­ქ­ა­მ­დე წყა­ლი ტომატ-პასტას და შუ­შ­ეთ ძა­ლ­ი­ან და­ბ­ალ ცე­ც­ხ­ლ­ზე, თა­ვ­და­ხ­უ­რული. 5-7 წუ­თ­ში მზად იქ­ნ­ე­ბა.
სა­ნ­ამ ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი მზა­დ­დ­ე­ბა, თე­ვ­ზი და­ჭ­ე­რ­ით 3 სა­ნ­ტ­ი­მ­ე­ტ­რი სი­გ­ა­ნ­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად. დააწყვეთ ის­ი­ნი სო­უ­ს­ზე ზე­მ­ო­დ­ან და ქვა­ბი აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში შე­დ­გ­ით, ამ­ჯ­ე­რ­ად თა­ვ­დ­ა­უ­ხ­უ­რ­ა­ვ­ად, 10 წუ­თ­ში მზად იქ­ნ­ე­ბა. ცი­ვ­იც კი ძა­ლ­ი­ან გე­მ­რ­ი­ე­ლ­ია.

скачать dle 11.3