სა­რ­კ­ი­ს­ე­ბ­უ­რი ტო­რ­ტი » თბილისელები
კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
აგვისტო 2018 (109)
ივლისი 2018 (223)
ივნისი 2018 (244)
მაისი 2018 (211)
აპრილი 2018 (194)
მარტი 2018 (256)

სა­რ­კ­ი­ს­ე­ბ­უ­რი ტო­რ­ტი

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 100 გრა­მი შა­ქ­ა­რი, 10 გრა­მი ვა­ნ­ი­ლი, 5 ცა­ლი კვე­რ­ც­ხი, 130 გრა­მი ფქვი­ლი, მარილი.
ში­გ­თ­ა­ვ­სი: 150 გრა­მი ჯე­მი, 250 გრა­მი ნა­ღ­ე­ბი, 250 გრა­მი ხა­ჭო, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი შა­ქ­რ­ის პუ­დ­რი, 20 გრა­მი ჟე­ლ­ა­ტ­ი­ნი, 1 შე­კ­ვ­რა უფ­ე­რ­უ­ლი ჟე­ლე.
მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: კვე­რ­ც­ხ­ის გუ­ლი და შა­ქ­ა­რი ათ­ქ­ვ­ი­ფ­ეთ ვა­ნ­ი­ლთან ერთად, კვე­რ­ც­ხ­ის ცი­ლა მწი­კ­ვი მა­რ­ი­ლ­ის ჩა­მ­ა­ტ­ე­ბ­ით ათ­ქ­ვ­ი­ფ­ეთ გა­თ­ე­თ­რ­ე­ბ­ა­მ­დე. ათქვეფილ გულებს და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ფქვი­ლი და ნელ-ნე­ლა შე­უ­რ­ი­ეთ ა­თ­ქ­ვ­ე­ფ­ი­ლი ცი­ლა. ცო­მი და­ა­ს­ხ­ით გა­მ­ო­ს­ა­ც­ხ­ობ ტა­ფ­ა­ზე და გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ 180 გრა­დ­უ­ს­ზე, ათი წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში.
ტა­ფა და­დ­ეთ სველ პი­რ­ს­ა­ხ­ო­ც­ზე და ნა­მ­ც­ხ­ვ­ა­რს წა­უ­ს­ვ­ით ჯე­მი (უმ­ჯ­ო­ბ­ე­ს­ია მუ­ქი ფე­რ­ის კე­ნ­კ­რ­ით), შე­მ­დ­ეგ ფრთხი­ლ­ად გა­დ­ა­ა­ხ­ვ­ი­ეთ, რო­გ­ო­რც რუ­ლ­ე­ტი და რო­გ­ო­რც კი გა­ც­ი­ვ­დ­ე­ბა, ცა­ლ­კე გა­დ­მ­ო­ი­ღ­ეთ.
ათ­ქ­ვ­ი­ფ­ეთ ნა­ღ­ე­ბი შა­ქ­რის პუდრთან ერ­თ­ად. რომ შესქელდება, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ხა­ჭო და კა­რ­გ­ად აუ­რ­ი­ეთ.
ჟე­ლ­ა­ტ­ი­ნს და­ა­ს­ხ­ით 100 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი წყა­ლი და გა­ა­დ­ნ­ეთ ცხე­ლი წყლის აბ­ა­ზ­ა­ნ­ა­ზე. ცო­ტა რომ გა­ც­ი­ვ­დ­ე­ბა, შე­უ­რ­ი­ეთ ხა­ჭ­ოს კრემს. კრე­მი მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ მა­ც­ი­ვ­ა­რ­ში. რო­ცა შე­ს­ქ­ე­ლ­დ­ე­ბა, გა­მ­ო­ი­ღ­ეთ. ტო­რ­ტ­ის ფო­რ­მ­ა­ში ჩა­ა­ფ­ი­ნ­ეთ სა­კ­ვ­ე­ბი ცე­ლ­ო­ფ­ა­ნი. რუ­ლ­ე­ტი და­ჭ­ე­რ­ით 1,5 სა­ნ­ტ­ი­მ­ე­ტ­რ­ის ზო­მ­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად. ერთ ფე­ნ­ად დააწყვეთ ფო­რ­მ­ის ძი­რ­ში და წა­უ­ს­ვ­ით კრე­მი. შე­მ­დ­ეგ ის­ევ რუ­ლ­ე­ტ­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბი, მო­ა­ს­ხ­ით უფ­ე­რ­უ­ლი ჟე­ლე და გა­ა­ც­ი­ვ­ეთ მა­ც­ი­ვ­ა­რ­ში. შემდეგ ამ­ო­ი­ღ­ეთ ფო­რ­მ­ი­დ­ან და სასურველი ზომის ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად და­ჭ­ერ­ით. ლა­მ­ა­ზ­იცაა და გე­მ­რ­ი­ე­ლიც.

скачать dle 11.3