კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ივნისი 2018 (152)
მაისი 2018 (211)
აპრილი 2018 (194)
მარტი 2018 (256)
თებერვალი 2018 (208)
იანვარი 2018 (215)

ქა­თ­ა­მი „მე­ფ­უ­რ­ი“

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი კა­რ­ა­ქი, ცო­ტა ზე­თი, 1 ცა­ლი ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა, 200 გრა­მი ქა­მა სო­კო, 600 გრა­მი ქა­თ­მ­ის მკე­რ­დ­ის ფი­ლე, 1,5 ჭი­ქა კუ­ბ­ი­კ­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ფქვი­ლი, 250 გრა­მი არ­ა­ჟ­ა­ნი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ძმა­რი, მარილი.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა და ქა­მა სო­კ­ო და­ჭ­ე­რ­ით მო­ზ­რ­დ­ილ კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად. სო­კო მო­შ­უ­შ­ეთ ტა­ფ­ა­ზე, კა­რ­ა­ქ­ში.
ასევე კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად და­ჭ­ე­რ­ით ქა­თ­მ­ის ფი­ლე, მეორე ტა­ფ­ა­ზე მო­ხ­რ­ა­კ­ეთ ზე­თ­ში, და­ა­ს­ხ­ით ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი ჭი­ქა ბუ­ლ­ი­ო­ნი და კა­რ­გ­ად ჩა­შ­უ­შ­ეთ (სი­თ­ხე სულ უნ­და ამ­ო­შ­რ­ეს).
მზა ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი გა­დ­ა­ი­ტ­ა­ნ­ეთ დიდ თე­ფ­შ­ზე. ცხელ ტა­ფ­ა­ზე დაასხით ზე­თი, ჩაუმატეთ ფქვი­ლი და მო­შ­უ­შ­ეთ. ცეცხლს და­უ­კ­ე­ლ­ით, ცოტა ხნის შე­მ­დ­ეგ გა­დ­მ­ო­დ­გ­ით და შე­უ­რ­ი­ეთ ბუ­ლ­ი­ო­ნი (მი­ი­ღ­ე­ბთ ერ­თ­გ­ვ­ა­რ­ო­ვ­ან მა­ს­ას). ის­ევ და­დ­გ­ით ცე­ც­ხ­ლ­ზე და, ორი წუ­თ­ის შე­მ­დ­ეგ, რომ შე­ს­ქ­ე­ლ­დ­ე­ბა, შე­უ­რ­ი­ეთ არ­ა­ჟ­ა­ნი. თუ ტა­ფა, რო­მ­ე­ლ­ზ­ეც სო­უ­სი მო­ა­მ­ზ­ა­დ­ეთ, დი­დ­ია, მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ მა­ს­ში ქა­თ­ა­მი და ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი, ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ ძმა­რი, უყავით მარილი. ამოუ­რ­ი­ეთ, ცეცხლზე კიდევ 2 წუ­თი დატოვეთ და თქვე­ნი შე­ს­ა­ნ­ი­შ­ნ­ა­ვი კე­რ­ძი მზად არ­ის.

скачать dle 11.3