კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ივნისი 2018 (152)
მაისი 2018 (211)
აპრილი 2018 (194)
მარტი 2018 (256)
თებერვალი 2018 (208)
იანვარი 2018 (215)

დე­ს­ე­რ­ტი – ნუ­გ­ბ­ა­რი „შა­რ­ლ­ო­ტ­კა“

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 1 ვა­შ­ლი, 2 ცა­ლი კვე­რ­ც­ხი, 1/2 ჩა­ის ჭი­ქა ფქვი­ლი, 1/2 ჩა­ის ჭი­ქა შა­ქ­ა­რი, 15 გრა­მი ორ­ც­ხ­ო­ბ­ი­ლ­ის ფხვნი­ლი, კარაქი, 10 გრა­მი შა­ქ­რ­ის პუ­დ­რა.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ვა­შ­ლი გა­თ­ა­ლ­ეთ და მო­მ­ც­რო კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად და­ჭ­ე­რ­ით. გა­თ­ქ­ვ­ი­ფ­ეთ კვე­რ­ც­ხი და შა­ქ­ა­რი ერ­თ­ად. ნელ-ნე­ლა და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ფქვი­ლი. აუ­რ­ი­ეთ კა­რ­გ­ად. ცო­მ­ში შე­უ­რ­ი­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი ვა­შ­ლი. ჩვე­უ­ლ­ე­ბ­რ­ივ ღრმა თეფშს წა­უ­ს­ვ­ით კა­რ­ა­ქი, მო­ა­ყარეთ სა­ფ­ა­ნ­ე­ლი, და­დ­ეთ მა­ს­ზე ცო­მი. გა­დ­ა­ა­კ­ა­რ­ით თხე­ლი ცე­ლ­ო­ფ­ა­ნი და გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ 10 წუ­თი. მო­ხ­ს­ე­ნ­ით ცე­ლ­ო­ფ­ა­ნი და გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ ცხელ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში. 4-7 წუ­თ­ში მზად იქ­ნ­ე­ბა. გა­მ­ო­ი­ღ­ეთ, და­ა­ფ­ა­რ­ეთ მე­ო­რე თე­ფ­ში და ცო­ტა გა­ა­ც­ი­ვ­ეთ. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ შა­ქ­რ­ის პუ­დ­რი. მი­ი­რ­თ­ვ­ით თბი­ლი.

скачать dle 11.3