წვნი­ა­ნი სო­კ­ო­თი და ის­პ­ა­ნ­ა­ხ­ით » თბილისელები
კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
აგვისტო 2018 (109)
ივლისი 2018 (223)
ივნისი 2018 (244)
მაისი 2018 (211)
აპრილი 2018 (194)
მარტი 2018 (256)

წვნი­ა­ნი სო­კ­ო­თი და ის­პ­ა­ნ­ა­ხ­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 300 გრა­მი ღო­რ­ის ხო­რ­ც­ის ფი­ლე (შე­ი­ძ­ლ­ე­ბა, ქა­თ­მ­ის ფი­ლ­ეც), 200 გრა­მი ქა­მა სო­კო, 100 გრა­მი ის­პ­ა­ნ­ა­ხი, 1 ცა­ლი სტა­ფ­ი­ლო, ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში ძი­რ­ე­ბ­ი­ა­ნ­ად, 3 ცა­ლი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, ზეთი, 1,5 ან 2 ლი­ტ­რი წყა­ლი (ან კუ­ბ­ი­კ­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნი), კა­მა, დაფნის ფოთოლი, არ­ა­ჟ­ა­ნი, კვე­რ­ც­ხი, მარილი, პილპილი.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: სტა­ფ­ი­ლო და­ჭ­ე­რ­ით ჩხი­რ­ე­ბ­ად. კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი კი – კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად. სო­კო წი­ნ­ა­ს­წ­არ მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ და გა­დ­ა­წ­უ­რ­ეთ. ხო­რ­ცი წვრი­ლ­ად და­ჭ­ე­რ­ით.
ხო­რ­ცი მო­ხ­რ­ა­კ­ეთ სქე­ლ­ძ­ი­რა ქვა­ბ­ში ცო­ტა ზე­თ­ში. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ სტა­ფ­ი­ლო და ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში. მო­შ­უ­შ­ეთ ერ­თ­ად. ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი სო­კო და ყვე­ლ­ა­ფ­ე­რი კა­რ­გ­ად ჩა­შ­უ­შ­ეთ. ცა­ლ­კე ბუ­ლ­ი­ო­ნ­ში ნა­ხ­ე­ვ­რ­ად მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი და ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ მო­შ­უ­შ­ულ ხორცსა და სო­კ­ოს. ად­უ­ღ­ეთ 10 წუ­თი. უყ­ა­ვ­ით მა­რ­ი­ლი და ცო­ტა პი­ლ­პ­ი­ლი. ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ გა­რ­ე­ც­ხ­ი­ლი და წი­ნ­ა­ს­წ­არ და­ჭ­რ­ი­ლი ის­პ­ა­ნ­ა­ხი, და­ფ­ნ­ის ფო­თ­ო­ლი, კამა და ად­უ­ღ­ეთ კი­დ­ევ 5 წუ­თი. გა­დ­მ­ო­დ­გ­ით და გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ ხუ­ფ­ის ქვეშ კი­დ­ევ 5 წუ­თი. მი­ი­რ­თ­ვ­ით არ­ა­ჟ­ნ­ით და მო­ხ­ა­რ­შ­ულ კვე­რ­ც­ხ­თ­ან ერ­თ­ად.

скачать dle 11.3