კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
დეკემბერი 2019 (1)
ნოემბერი 2019 (207)
ოქტომბერი 2019 (245)
სექტემბერი 2019 (197)
აგვისტო 2019 (236)
ივლისი 2019 (209)

საქონლის ხო­რ­ცი შა­ვი მო­ც­ხ­ა­რ­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 800 გრა­მი საქონლის ან ხბოს ხო­რ­ცი, 400 გრა­მი შა­ვი მო­ც­ხ­ა­რი, 1 პატარა თავი ხახვი, 1 ცა­ლი სტა­ფ­ი­ლო, 1 ჩა­ის კო­ვ­ზი შა­ქ­ა­რი, მა­რ­ი­ლი და შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი – გემოვნებით. 100 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი ნა­ხ­ე­ვ­რ­ად მშრა­ლი შა­ვი ღვი­ნო, 3 სადილის კო­ვ­ზი ზე­თი.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ხო­რ­ცი და­ჭ­ე­რ­ით ულ­უ­ფ­ე­ბ­ად. ყვე­ლა მხრი­დ­ან წა­უ­ს­ვ­ით მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი (სა­ს­უ­რ­ვ­ე­ლ­ია რბი­ლი და ნა­ზი ხო­რ­ცი შე­ა­რ­ჩ­ი­ოთ). ხო­რ­ცის თი­თ­ო­ე­ულ ნა­ჭ­ე­რს და­ა­ს­ხ­ით სულ ცო­ტა ზე­თი და კა­რ­გ­ად შეაზილეთ ყვე­ლა მხრი­დ­ან. თა­ს­ში მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ შავი მოცხარი, გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი სტა­ფ­ი­ლო, ას­ე­ვე, შაქ­ა­რი და წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ხა­ხ­ვ­ი. შა­ქ­რ­ის გა­მო არ შე­შ­ი­ნ­დ­ეთ – ის კერძს არ ატ­კ­ბ­ო­ბს, უბ­რ­ა­ლ­ოდ, არ­ო­მ­ა­ტს ან­ი­ჭ­ე­ბს.
გა­მ­ო­ს­ა­ც­ხ­ობ ფო­რ­მ­ა­ში ჩა­ა­ფ­ი­ნ­ეთ ფო­ლ­გა, წა­უ­ს­ვ­ით ზე­თი. მა­ს­ზე მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ერ­თი ფე­ნა მო­ც­ხ­ა­რი და გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი სტა­ფ­ი­ლო. ზე­მ­ო­დ­ან და­ა­წყვეთ ხო­რ­ც­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბი, შე­მ­დ­ეგ ის­ევ სტა­ფ­ი­ლო და მო­ც­ხ­ა­რი, ბო­ლ­ოს კი ხო­რ­ც­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ით და­ფ­ა­რ­ეთ.
მო­ა­ს­ხ­ით ღვი­ნო. გადა­აფ­ა­რ­ეთ ფო­ლ­გ­ა და ა­ც­ხ­ვ­ეთ 200 გრა­დ­უ­ს­ზე, ხო­რ­ც­ის სრულ მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ა­მ­დე. უგ­ე­მ­რ­ი­ე­ლ­ე­ს­ია.

скачать dle 11.3