კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2019 (104)
ოქტომბერი 2019 (245)
სექტემბერი 2019 (197)
აგვისტო 2019 (236)
ივლისი 2019 (209)
ივნისი 2019 (208)

სა­ლ­ა­თა „შე­გ­ი­ყ­ვ­ა­რ­დ­ე­ბი“

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 1 ცა­ლი შე­ბ­ო­ლ­ი­ლი ქა­თ­მ­ის ბარკალი, 1 ცა­ლი მოზრდილი, წითელი ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა, 0,5 კო­ნა ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში, 2 თავი ხა­ხ­ვი (შე­ი­ძ­ლ­ე­ბა მწვა­ნ­ეც), 4 ცა­ლი კვე­რ­ც­ხი, 0,5 ჭი­ქა რძე, მა­რ­ი­ლი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი სო­ი­ის სო­უ­სი, ცო­ტა მა­ი­ო­ნ­ე­ზი.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი:
ქა­თ­მ­ის ხო­რ­ცი და­ჩ­ე­ჩ­ეთ ან მო­მ­ც­რო კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად და­ჭ­ე­რ­ით, ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა კი – დი­დი ზო­მ­ის კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად და შეურიეთ ერთმანეთს. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ხა­ხ­ვი და მწვა­ნ­ი­ლი. კვე­რ­ც­ხი ათ­ქ­ვ­ი­ფ­ეთ რძეში, შე­უ­რ­ი­ეთ სო­ი­ის სო­უ­სი და ცხელ ტა­ფ­ა­ზე ზე­თ­ში შე­წ­ვ­ით ორი-სა­მი ომ­ლ­ე­ტი-ბლი­ნი (ორ­ი­ვე მხრი­დ­ან). გა­ა­ც­ი­ვ­ეთ და გა­დ­ა­ა­ხ­ვ­ი­ეთ რუ­ლ­ე­ტ­ე­ბივით. შემდეგ და­ჭ­ე­რ­ით ვიწრო ნაჭრებად და მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ სა­ლ­ა­თს. შეაზავეთ მა­რ­ი­ლითა და შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლით, მო­ა­ს­ხ­ით ცო­ტა მა­ი­ო­ნ­ე­ზი და მზად არ­ის.

скачать dle 11.3