კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2017 (159)
ოქტომბერი 2017 (231)
სექტემბერი 2017 (261)
აგვისტო 2017 (212)
ივლისი 2017 (233)
ივნისი 2017 (265)

ხი­ლ­ის სა­ლ­ა­თა იო­გ­უ­რ­ტ­ის სო­უ­ს­ით – გი­გა კვე­ნ­ე­ტ­ა­ძ­ი­ს­გ­ან

ძა­ლ­ი­ან მი­ყ­ვ­ა­რს ქა­რ­თ­უ­ლი ტრა­დ­ი­ც­ი­უ­ლი სა­მ­ზ­ა­რ­ე­უ­ლო, თუ­მ­ცა, ვცდი­ლ­ობ, ცხი­მ­ი­ან და მსუ­ყე კე­რ­ძ­ე­ბს მო­ვ­ე­რ­ი­დო და ის­ე­თი სა­კ­ვ­ე­ბი მი­ვ­ი­რ­თ­ვა, რო­მ­ე­ლ­იც ორ­გ­ა­ნ­ი­ზ­მ­ი­ს­თ­ვ­ის ად­ვ­ი­ლ­ად ას­ა­თ­ვ­ი­ს­ე­ბ­ე­ლი, მა­რ­გ­ე­ბ­ე­ლი და ჯა­ნ­ს­ა­ღ­ია. ზა­ფ­ხ­უ­ლ­ში კი მი­ყ­ვ­ა­რს ხი­ლ­ის მსუ­ბ­უ­ქი და გე­მ­რ­ი­ე­ლი სა­ლ­ა­თ­ე­ბი, მა­გ­ა­ლ­ი­თ­ად, ის­ე­თი, რო­მ­ლ­ის რე­ც­ე­პ­ტ­ს­აც ახ­ლა შე­მ­ო­გ­თ­ა­ვ­ა­ზ­ე­ბთ:


სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 30 გრა­მი დაფხვნილი ნუ­შ­ი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნი, 1 ცა­ლი ვა­შ­ლი, 1 ცა­ლი ბა­ნ­ა­ნი, 1 ცა­ლი ფო­რ­თ­ო­ხ­ა­ლი, 1 ცა­ლი კი­ვი, 50 გრა­მი ა­თ­ქ­ვ­ე­ფ­ი­ლი ნა­ღ­ე­ბი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი თა­ფ­ლი, 150 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი იო­გ­უ­რ­ტი.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ბა­ნ­ა­ნი, ვა­შ­ლი, ფო­რ­თ­ო­ხ­ა­ლი და კი­ვი გა­ფ­ც­ქ­ვ­ე­ნ­ით და თქვენთვის სასურველი  ზომის ნაჭრებად დაჭერით; ფო­რ­თ­ო­ხ­ა­ლს მო­ა­შორ­ეთ თე­თ­რი კა­ნი, ლებნებად დაშალეთ და დანარჩენ ხილს შეურიეთ. ა­თ­ქ­ვ­ე­ფ­ი­ლ ნა­ღ­ე­ბს შეურიეთ ლიმონის წვენი, თაფლი და იო­გ­უ­რ­ტ­ი; სო­უ­სი მო­ა­ს­ხ­ით ხილს და მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ნუ­ში.

скачать dle 11.3