კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2017 (159)
ოქტომბერი 2017 (231)
სექტემბერი 2017 (261)
აგვისტო 2017 (212)
ივლისი 2017 (233)
ივნისი 2017 (265)

პი­კ­ა­ნ­ტ­უ­რი სა­ლ­ა­თა

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 500 გრა­მი საქონლის ხო­რ­ც­ის მჭლე ფი­ლე, 6 თავი ხა­ხ­ვი, 5 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ტო­მ­ატ-პა­ს­ტა, 20 სადილის კოვზი წყალი; 5-5 მარცვალი სურნელოვანი, თეთრი და შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი, ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი ჩა­ის კო­ვ­ზი წი­თ­ე­ლი ცხა­რე წი­წ­ა­კა, დაფნის ფოთოლი, 5 კბი­ლი ნი­ო­რი, 1 სადილის კოვზი თეთრი ძმარი, მარილი.
მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ხა­ხ­ვი და­ჭ­ე­რ­ით თხელ ნა­ხ­ე­ვ­ა­რ­რ­გ­ო­ლ­ე­ბ­ად, მო­ა­ს­ხ­ით წყა­ლ­ში გა­ზ­ა­ვ­ე­ბ­უ­ლი ძმა­რი და გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ 50-60 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში და შე­მ­დ­ეგ თუშფალანგზე და­წ­უ­რ­ეთ. საქონლის ხო­რ­ცი მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ, მა­გ­რ­ამ ისე, რომ სრულ მო­ხ­ა­რ­შ­ვ­ას ცო­ტა აკ­ლ­დ­ეს. ხა­რ­შ­ვ­ი­ს­ას წყა­ლ­ში ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ და­ფ­ნ­ის ფო­თ­ო­ლი და შა­ვი, თეთრი და სურნელოვანი პი­ლ­პ­ი­ლის მარცვლები (5-5 ცალი). ხო­რ­ცი ბუ­ლ­ი­ო­ნ­შ­ი­ვე გა­ა­ც­ი­ვ­ეთ. შე­მ­დ­ეგ ამ­ო­ი­ღ­ეთ და და­ჩ­ე­ჩ­ეთ ბო­ჭ­კ­ოების მი­მ­ა­რ­თ­უ­ლ­ე­ბ­ით.
თა­ს­ში მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ხა­ხ­ვი და მო­ხ­ა­რ­შ­უ­ლი ხო­რ­ცი. ტა­ფ­ა­ზე ცხელ ზე­თ­ში შეურიეთ ტო­მ­ატ-პა­ს­ტა, დაფქული წითელი წი­წ­ა­კა, დანაყილი ნი­ო­რი, უყავით მარილი, თან უ­რ­ი­ეთ და თან შუშეთ 3-4 წუთი. სო­უ­სი ცხელივე მო­ა­ს­ხ­ით ხორცსა და ხახვს, კარგად ამოუ­რ­ი­ეთ და შედგით მა­ც­ი­ვ­ა­რ­ში 1-2 სა­ა­თ­ით. ყველას ძალიან მოეწონება.

скачать dle 11.3