კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
სექტემბერი 2017 (162)
აგვისტო 2017 (212)
ივლისი 2017 (233)
ივნისი 2017 (265)
მაისი 2017 (216)
აპრილი 2017 (220)

შო­კ­ო­ლ­ა­დ­ის ნა­მ­ც­ხ­ვ­ა­რი ცხო­ბ­ის გა­რ­ე­შე

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 200 გრა­მი ფხვი­ე­რი ნა­მ­ც­ხ­ვ­ა­რი, 100 გრა­მი ნი­გ­ო­ზი, 50 გრა­მი თე­თ­რი შო­კ­ო­ლ­ა­დი, 250 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი 30-35%-ია­ნი ნა­ღ­ე­ბი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი თა­ფ­ლი, 400 გრა­მი მუ­ქი შო­კ­ო­ლ­ა­დი, 100 გრა­მი კა­რ­ა­ქი, კა­კ­აო კი მო­ს­ა­ყ­რ­ე­ლ­ად.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ნა­მ­ც­ხ­ვ­ა­რი, ნი­გ­ო­ზი და თე­თ­რი შო­კ­ო­ლ­ა­დი და­ჭ­ე­რ­ით, მუ­ქი შო­კ­ო­ლ­ა­დი და­ტ­ე­ხ­ეთ. ნა­ღ­ე­ბი, კა­რ­ა­ქი და თა­ფ­ლი და­დ­გ­ით ცე­ც­ხ­ლ­ზე და მი­ი­ყ­ვ­ა­ნ­ეთ ად­უ­ღ­ე­ბ­ა­მ­დე. მუქ შო­კ­ო­ლ­ა­დს და­ა­ს­ხ­ით ნა­ღ­ე­ბ­ის ცხე­ლი მა­სა და ურ­ი­ეთ შო­კ­ო­ლ­ა­დ­ის და­დ­ნ­ო­ბ­ა­მ­დე. და­ა­მ­ა­ტ­ეთ ნა­მ­ც­ხ­ვ­ა­რი, ნი­გ­ო­ზი, თე­თ­რი შო­კ­ო­ლ­ა­დი და მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ფო­რ­მ­ა­ში. შე­დ­გ­ით მა­ც­ი­ვ­ა­რ­ში 3 სა­ა­თ­ით, შე­მ­დ­ეგ ამ­ო­ი­ღ­ეთ ფო­რ­მ­ი­დ­ან, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ კა­კ­აო და და­ჭ­ე­რ­ით.

скачать dle 11.3