კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
სექტემბერი 2017 (162)
აგვისტო 2017 (212)
ივლისი 2017 (233)
ივნისი 2017 (265)
მაისი 2017 (216)
აპრილი 2017 (220)

ყვა­ვ­ი­ლ­ო­ვ­ა­ნი კო­მ­ბ­ო­ს­ტ­ოს მო­ბ­რ­ა­წ­უ­ლა

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 600 გრა­მი ყვა­ვ­ი­ლ­ო­ვ­ა­ნი კო­მ­ბ­ო­ს­ტო, 300 გრა­მი ხო­რ­ც­ის ფა­რ­ში, 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 1 ცა­ლი კვე­რ­ც­ხი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი მდო­გ­ვი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში, 3 ცა­ლი პომ­ი­დ­ო­რი, 20 გრა­მი კა­რ­ა­ქი, 20 გრა­მი ფქვი­ლი, 125 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი რძე, 150 გრა­მი ყვე­ლი. მარილი, პილპილი – გემოვნებით.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ყვა­ვ­ი­ლ­ო­ვ­ა­ნი კო­მ­ბ­ო­ს­ტო და­ყ­ა­ვ­ით მსხვილ ყვა­ვ­ი­ლ­ე­დ­ე­ბ­ად. 15 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში მო­წ­ა­ლ­ეთ მდუ­ღ­ა­რე მა­რ­ი­ლ­ი­ან წყა­ლ­ში და გა­დ­ა­წ­უ­რ­ეთ. ხო­რ­ც­ის ფარშს შე­უ­რ­ი­ეთ წვრი­ლ­ად და­კ­ე­პ­ი­ლი ხა­ხ­ვი, მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი, მდო­გ­ვი და ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში. ხო­რ­ც­ის ფა­რ­შ­ის ნა­წ­ი­ლი ფო­რ­მ­ა­ში მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ, და­ნ­ა­რ­ჩ­ე­ნ­ით დი­დი გუ­ნ­და გააკეთეთ, შიგ ჩა­ა­რ­ჭ­ეთ კო­მ­ბ­ო­ს­ტ­ოს ყვა­ვ­ი­ლ­ე­დ­ე­ბი და ჩა­დ­ეთ ფო­რ­მ­ა­ში. ხო­რ­ც­ის ფა­რ­შ­ზე თხლად და­ჭ­რ­ი­ლი პომ­ი­დ­ო­რი და­ა­წ­ყ­ვ­ეთ. ტა­ფ­ა­ზე გა­ა­დ­ნ­ეთ კა­რ­ა­ქი, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ფქვი­ლი და მო­შ­უ­შ­ეთ, და­ა­ს­ხ­ით ცო­ტ­ა­ო­დ­ე­ნი კო­მ­ბ­ო­ს­ტ­ოს ნა­ხ­ა­რ­ში და რძე, შე­უ­რ­ი­ეთ ას­ე­ვე ყვე­ლი. რო­ცა ერ­თ­გ­ვ­ა­რ­ო­ვ­ა­ნი მა­სა გა­ხ­დ­ე­ბა, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი და კო­მ­ბ­ო­ს­ტ­ო­სა და ფარშს მო­ა­ს­ხ­ით. გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ 20 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში.

скачать dle 11.3