კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ხვე­უ­ლა ბრი­ნ­ჯ­ითა და კრე­ვ­ე­ტ­ე­ბ­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­­ბი: 3 ცა­ლი თხე­ლი ლა­ვ­ა­ში, 120 გრა­მი მო­ხ­ა­რ­შ­უ­ლი (რუხი) ბრი­ნ­ჯი, 120 გრა­მი მსხვი­ლი კრე­ვ­ე­ტ­ე­ბი, 120 გრა­მი გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი სტა­ფ­ი­ლო, 2 კბი­ლი ნი­ო­რი, ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თი. ცო­ტა აჯ­ი­კა, მა­რ­ი­ლი, ქინძის ღერო.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­სი წე­სი: ცხელ ტა­ფ­ა­ზე და­ა­ს­ხ­ით ცო­ტა ზე­თი და მო­შ­უ­შ­ეთ სტა­ფ­ი­ლო. ჩაუმატეთ ბრი­ნ­ჯი, წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ნი­ო­რი და ხრა­კ­ეთ 3 წუ­თი. უყავით მარილი, ჩაყარეთ კრე­ვ­ე­ტ­ე­ბი და ბრა­წ­ეთ კი­დ­ევ 2 წუ­თი – ესაა შიგთავსი. მთელი ლა­ვ­ა­შ­ი დაჭერით 3 ნაწილად, გაშალეთ ფი­ც­ა­რ­ზე და წა­უ­ს­ვ­ით ბრი­ნ­ჯ­იანი მასა, ცოტ-ცო­ტა აჯ­ი­კაც ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ და გა­დ­ა­ა­ხ­ვ­ი­ეთ. შე­კ­ა­რ­ით ქინძის გრძელი ღეროთი და მი­ი­რ­თ­ვ­ით.

скачать dle 11.3