კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

მსუ­ბ­უ­ქი სა­ლ­ა­თა ვა­შ­ლ­ითა და ნი­გ­ვ­ზ­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 4 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი მა­ი­ო­ნ­ე­ზი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ვა­შ­ლ­ის წვე­ნი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი თხე­ლი თა­ფ­ლი, 100 მილილიტრი სქე­ლი ნა­ღ­ე­ბი, 500 გრა­მი ნი­ა­ხ­უ­რ­ის ძი­რი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნი, 3 ცა­ლი მჟა­ვე ვა­შ­ლი, 100 გრა­მი ნი­გ­ო­ზი, 1 ცა­ლი ბრო­წ­ე­უ­ლი, 200 გრა­მი სა­ლ­ა­თ­ის ფო­თ­ლ­ე­ბი, მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: მა­ი­ო­ნ­ე­ზი, ვა­შ­ლ­ის წვე­ნი და თა­ფ­ლი აუ­რ­ი­ეთ. ნა­ღ­ე­ბი ისე ათ­ქ­ვ­ი­ფ­ეთ, რომ ძა­ლ­ი­ან არ გა­მ­ა­გ­რ­დ­ეს. მა­ი­ო­ნ­ე­ზს შე­უ­რ­ი­ეთ მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი და ნა­ღ­ე­ბი. ნი­ა­ხ­უ­რ­ის ძი­რები წვრილად და­ჭ­ე­რ­ით და და­ა­ს­ხ­ით ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნი. ამ­ა­ვე ზო­მ­ა­ზე და­ჭ­ე­რ­ით გუ­ლ­ა­მ­ო­ც­ლ­ი­ლი ვა­შ­ლ­ე­ბი და ბროწეულთან და ნი­ა­ხ­უ­რ­თ­ან ერ­თ­ად შე­უ­რ­ი­ეთ  მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ულ სო­უ­სს (გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ 1 სა­ა­თი). ნი­გ­ო­ზი მო­ხ­ა­ლ­ეთ და მსხვი­ლ­ად და­ჭ­ე­რ­ით. სა­ლ­ა­თ­ის ფო­თ­ლ­ე­ბი გა­რ­ე­ც­ხ­ეთ, შე­ა­შ­რ­ეთ  და შე­მ­დ­ეგ ხე­ლ­ით და­ა­ქ­უ­ც­მ­ა­ც­ეთ. სა­ლ­ა­თ­ის ყვე­ლა ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ტი ერ­თ­ად აუ­რ­ი­ეთ.

скачать dle 11.3