კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
სექტემბერი 2017 (162)
აგვისტო 2017 (212)
ივლისი 2017 (233)
ივნისი 2017 (265)
მაისი 2017 (216)
აპრილი 2017 (220)

ქა­თ­მ­ის სა­ლ­ა­თა მო­ხ­ა­რ­შ­უ­ლი კვე­რ­ც­ხ­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი:  800 გრა­მი ქა­თ­მ­ის ფი­ლე, 5 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თი, 6 ცა­ლი კვე­რ­ც­ხი, 3 სქე­ლი ნა­ჭ­ე­რი თე­თ­რი პუ­რი, 1 კო­ნა სა­ლ­ა­თ­ის ფო­თ­ო­ლი, 2 კბი­ლი ნი­ო­რი, 500 გრა­მი ცხი­მ­ი­ა­ნი იო­გ­უ­რ­ტი, 125 გრა­მი მა­ი­ო­ნ­ე­ზი, 1-2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნი, 100 გრა­მი ყვე­ლი პა­რ­მ­ე­ზ­ა­ნი, მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ქა­თ­მ­ის ფი­ლე გა­რ­ე­ც­ხ­ეთ და შე­ა­შ­რ­ეთ. ტა­ფ­ა­ზე გა­ა­ც­ხ­ე­ლ­ეთ 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი, და­ა­წ­ყ­ვ­ეთ ხო­რ­ც­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბი და თი­თო მხრი­დ­ან 5 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში შე­წ­ვ­ით. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი. კვე­რ­ც­ხი მა­გ­რ­ად მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ, გა­დ­ა­ა­ვ­ლ­ეთ ცი­ვი წყა­ლი, გა­ფ­ც­ქ­ვ­ე­ნ­ით და და­ჭ­ე­რ­ით რგო­ლ­ე­ბ­ად. თე­თ­რი პუ­რი პა­ტ­ა­რა კუ­ბ­იკე­ბ­ად და­ჭ­ე­რ­ით და გა­ც­ხ­ე­ლ­ე­ბ­ულ ზე­თ­ში შე­ბ­რ­ა­წ­ეთ, შე­მ­დ­ეგ კი სა­შ­რ­ობ ქა­ღ­ა­ლ­დ­ზე და­ა­წ­ყ­ვ­ეთ და­ს­ა­წ­რ­ე­ტ­ად. ნი­ო­რი წვრი­ლ­ად და­კ­ე­პ­ეთ. იო­გ­უ­რ­ტი, მა­ი­ო­ნ­ე­ზი და ნი­ო­რი ერთმანეთს შეუ­რ­ი­ეთ; შე­ა­ნ­ე­ლ­ეთ ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნ­ით, მა­რ­ი­ლ­ი­თა და პი­ლ­პ­ი­ლ­ით. ქა­თ­მ­ის ხო­რ­ცი მო­გ­რ­ძო ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად და­ჭ­ე­რ­ით, ყვე­ლი მსხვი­ლ­ად გა­ხ­ე­ხ­ეთ, სა­ლ­ა­თ­ის ფო­თ­ლ­ე­ბი ხე­ლ­ით და­ა­ქ­უ­ც­მ­ა­ც­ეთ, ყვე­ლა ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტი ფე­ნა-ფე­ნა მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ და მო­ა­ს­ხ­ით იოგურტიანი  სო­უ­სი.

скачать dle 11.3