კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
სექტემბერი 2017 (162)
აგვისტო 2017 (212)
ივლისი 2017 (233)
ივნისი 2017 (265)
მაისი 2017 (216)
აპრილი 2017 (220)

კურდღლის ჩახოხბილი

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 2 კი­ლ­ო­გ­რ­ა­მი კუ­რ­დ­ღ­ლ­ის ხო­რ­ცი, 5 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 6 ცა­ლი და­ჭ­ყ­ლ­ე­ტ­ი­ლი პა­მ­ი­დ­ო­რი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ტო­მ­ა­ტ­-პ­ა­ს­ტა, 1 ჭი­ქა წყა­ლი, 2 ჩა­ის კო­ვ­ზი შა­ქ­ა­რი, 1 კო­ნა ქი­ნ­ძი, 1 კო­ნა ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში, 1 კო­ნა რე­ჰ­ა­ნი, 100-150 გრა­მი კა­რ­ა­ქი, 2 კბი­ლი ნი­ო­რი, მა­რ­ი­ლი და წი­წ­ა­კა – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ხო­რ­ცი და­ჭ­ე­რ­ით, კა­რ­ა­ქ­სა და და­ჭ­რ­ილ ხა­ხ­ვ­თ­ან ერ­თ­ად მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ქვა­ბ­ში, მოაყარეთ მა­რ­ი­ლი, წი­წ­ა­კა და მო­შ­უ­შ­ეთ. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ პომ­ი­დ­ო­რი, წყა­ლ­ში გა­ხ­ს­ნ­ი­ლი ტო­მ­ა­ტ­-პ­ა­ს­ტა, შა­ქ­ა­რი და გა­ნა­გ­რ­ძ­ეთ შუ­შ­ვა. რო­ცა მო­მ­ზ­ა­დ­დ­ე­ბა, ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ დანაყი­ლი ნი­ო­რი, და­ჭ­რ­ი­ლი მწვა­ნ­ი­ლი და ერ­თ­ხ­ელ წა­მ­ო­ა­დ­უ­ღ­ეთ.

скачать dle 11.3