კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
სექტემბერი 2017 (162)
აგვისტო 2017 (212)
ივლისი 2017 (233)
ივნისი 2017 (265)
მაისი 2017 (216)
აპრილი 2017 (220)

გუფთები რძის სო­უ­ს­ში

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 500 გრა­მი ღო­რ­ისა და ქა­თ­მ­ის ხორცის ფა­რ­ში, 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 2 კბი­ლი ნი­ო­რი, 3 ნა­ჭ­ე­რი თე­თ­რი, ფუნთუშასავით პუ­რი, 1 ჭი­ქა რძე, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ფქვი­ლი, 30 გრა­მი კა­რ­ა­ქი, 3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი, მა­რ­ი­ლი, პილპილი, ხმე­ლი სუ­ნ­ე­ლი, სხვა­დ­ა­ს­ხ­ვა მწვა­ნ­ი­ლი.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ფა­რ­შ­ში შეურიეთ პუ­რი, დანაყილი ნი­ო­რი, ხა­ხ­ვი და სუ­ნ­ე­ლი. 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ფქვი­ლი და­ყ­ა­რ­ეთ ტა­ფ­ა­ზე, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ კა­რ­ა­ქი და ზე­თი და მო­შ­უ­შ­ეთ კა­რ­გ­ად. ნელ-ნე­ლა და­ა­ს­ხ­ით ერ­თი ჭი­ქა რძე და კა­რ­გ­ად გა­ხ­ს­ე­ნ­ით, უყ­ა­ვ­ით მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი და ად­უ­ღ­ეთ 10 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში – ეს არ­ის სო­უ­სი. ფა­რ­შ­ი­ს­გ­ან გა­ა­კ­ე­თ­ეთ მრგვა­ლი გუფთები, ჩა­ა­წ­ყ­ვეთ სო­უ­ს­ში და შუ­შ­ეთ 30-35 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. ბოლოს მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი მწვა­ნ­ი­ლი.

скачать dle 11.3