კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

კა­რ­ა­მ­ე­ლ­ის ჩი­ზ­ქ­ე­ი­ქი

სა­ჭ­ირო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: ჩვე­უ­ლ­ე­ბ­რ­ი­ვი „პე­ჩ­ე­ნ­ი­ე­ბი“ – 250 გრა­მი, 160 გრამი კა­რ­ა­ქი, 1,5 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ნა­ღ­ე­ბი, 1,5 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ჟე­ლ­ა­ტ­ი­ნი, 750 გრა­მი ხა­ჭ­ოს ყვე­ლი, 200 გრა­მი ყა­ვ­ი­ს­ფ­ე­რი შაქა­რი, კარამელი, 1 ქი­ლა შე­ს­ქ­ე­ლ­ე­ბ­უ­ლი რძე („სგუშჩონკა”), ნიგოზი ან ნუ­ში – მო­ს­ა­რ­თ­ა­ვ­ად.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ფო­რ­მ­ე­ბ­ში ჩა­ა­ფ­ი­ნ­ეთ გა­მ­ო­ს­ა­ც­ხ­ო­ბი ქა­ღ­ა­ლ­დი და ბლო­მ­ად წა­უ­ს­ვ­ით კა­რ­ა­ქი. „პეჩენია” და­ა­ქ­უ­ც­მ­ა­ც­ეთ, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ 125 გრა­მი კა­რ­ა­ქი და აუ­რ­ი­ეთ კა­რ­გ­ად. ეს „ცო­მი“ მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ფო­რ­მ­ა­ში, ამ­ო­უ­ყ­ვ­ა­ნ­ეთ ნა­პ­ი­რ­ე­ბი, გა­დ­ა­ა­ფ­ა­რ­ეთ ცე­ლ­ო­ფ­ა­ნი და მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ მა­ც­ი­ვ­ა­რ­ში ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი სა­ა­თ­ით მა­ი­ნც. ამ ხნის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში ჟე­ლ­ა­ტ­ი­ნი ჩა­ა­ლ­ბ­ეთ ნა­ღ­ე­ბ­ში. რო­ცა გა­დ­ნ­ე­ბა, შე­უ­რ­ი­ეთ ყვე­ლი, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ 150 გრა­მი შა­ქ­ა­რი და აუ­რ­ი­ეთ კრე­მ­ი­ვ­ით.
პა­ტ­ა­რა ქვა­ბ­ში ერ­თ­მ­ა­ნ­ე­თს შე­უ­რ­ი­ეთ შე­ს­ქ­ე­ლ­ე­ბ­უ­ლი რძე, 50 გრა­მი შა­ქ­ა­რი, 40 გრა­მი კა­რ­ა­ქი და და­დ­გ­ით ძა­ლ­ი­ან და­ბ­ალ ცე­ც­ხ­ლ­ზე. ურ­ი­ეთ ნე­ლა, გა­ა­დ­ნ­ეთ და მი­ი­ყ­ვ­ა­ნ­ეთ ად­უ­ღ­ე­ბ­ა­მ­დე (სულ უნ­და ურ­ი­ოთ). ბო­ლ­ოს და­უ­მ­ა­ტ­ეთ კა­რ­ა­მ­ე­ლი და გა­ა­დ­ნ­ეთ, კრემს თა­ნ­ა­ბ­რ­ად რომ შე­ე­რ­ი­ოს. ეს კრე­მი ში­გ­ნ­იდან წა­უ­ს­ვ­ით მა­ც­ი­ვ­რ­ი­დ­ან გა­მ­ო­ღ­ე­ბ­ულ ფო­რ­მ­ე­ბს და ის­ევ შე­ა­ბ­რ­უ­ნ­ეთ მა­ც­ი­ვ­ა­რ­ში. 4 სა­ა­თ­ის შე­მ­დ­ეგ მზად იქ­ნ­ე­ბა. მო­რ­თ­ეთ ნუ­შ­ით ან ნი­გ­ვ­ზ­ით, თქვე­ნი სუ­რ­ვ­ი­ლ­ი­ს­ა­მ­ე­ბრ.

скачать dle 11.3