კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

წი­წ­ა­კ­ის წვნი­ა­ნი ხო­რ­ც­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 300 გრა­მი ხა­ხ­ვი, 2 კბილი ნიორი, 3 ცა­ლი წი­თ­ე­ლი ბულგარული წი­წ­ა­კა, 4 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თი, 8 ღე­რი ქო­ნ­დ­ა­რი, 1,5 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი პა­პ­რ­ი­კა, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი და­ფ­ქ­უ­ლი შავი პი­ლ­პ­ი­ლი, 125 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი თე­თ­რი მშრა­ლი ღვი­ნო, 600 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლ­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნი, 200 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი სქე­ლი ნა­ღ­ე­ბი, 250 გრა­მი ხო­რ­ც­ის შე­რ­ე­უ­ლი ფა­რ­ში, 4 ღე­რი ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში, 40 გრა­მი მო­შ­უ­შ­უ­ლი ხა­ხ­ვი, მა­რ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ხა­ხ­ვი და­ჭ­ერ­ით სა­შ­უ­ა­ლო ზო­მ­ა­ზე, წი­წ­ა­კ­ე­ბს ამ­ო­ა­ც­ა­ლ­ეთ თე­ს­ლი და შე­მ­დ­ეგ კუ­ბ­იკე­ბ­ად და­ჭ­ე­რ­ით. ხა­ხ­ვი და წი­წ­ა­კა 3 სა­დ­ი­ლ­ის კოვზ ზე­თ­ში მსუ­ბ­უ­ქ­ად მო­შ­უ­შ­ეთ. ქო­ნ­დ­ა­რი და­კ­ე­პ­ეთ. პა­პ­რ­ი­კა და პი­ლ­პ­ი­ლი ქო­ნ­დ­ა­რ­თ­ან ერ­თ­ად და­უ­მ­ა­ტ­ეთ მო­შ­უ­შ­ულ ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლს და 1 წუ­თი შუ­შ­ეთ. და­ა­ს­ხ­ით ღვი­ნო და, რომ წა­მ­ო­დ­უ­ღ­დ­ე­ბა, ბუ­ლ­ი­ო­ნი და ნა­ღ­ე­ბ­ი და­უ­მ­ა­ტ­ეთ. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი და თა­ვ­დ­ა­ხ­უ­რ­უ­ლი ად­უ­ღ­ეთ 20 წუ­თის განმავლობაში. ხო­რ­ც­ის ფა­რ­ში და­რ­ჩ­ე­ნ­ილ ზე­თ­ში მო­შ­უ­შ­ეთ. ნი­ო­რი და­კ­ე­პ­ეთ და და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ფარშს წი­წ­ა­კ­იან მა­ს­ა­ს­თ­ან ერ­თ­ად. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ პა­პ­რ­ი­კა. ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში წვრი­ლ­ად და­ჭ­ე­რ­ით. წვნი­ა­ნი მსუ­ბ­უ­ქ­ად ათ­ქ­ვ­ი­ფ­ეთ ბლე­ნ­დ­ე­რ­ით, ჩაუმატეთ მო­შ­უ­შ­უ­ლი ხა­ხ­ვი და მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში.

скачать dle 11.3